گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مسکو: درخواست ۱۴۰ قانونگذار آمریکایی درباره برجام دور از واقعیت است

روسیه درخواست تعدادی از قانونگذاران آمریکایی مبنی‌بر ایجاد توافقی فرابرجامی با ایران را دور از واقعیت توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 10
کد خبر: ۸۰۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف»، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی درخواست قانونگذاران آمریکایی مبنی‌بر ایجاد توافقی فرابرجامی با ایران شامل صنعت هسته‌ای و همچنین موشکی کشورمان را دور از واقعیت دانست.

میخائیل اولیانوف اعلام کرد: ۱۴۰ قانونگذار آمریکایی از دولت این کشور خواسته‌اند که به دنبال توافقی «جامع» با ایران باشد که هم برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران و هم سیاست‌های تهران در منطقه را دربر گیرد؛ همه چیز در یک «سبد». بسیار دور از واقعیت.

۱۴۰ قانونگذار آمریکایی از این دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات آمریکا در نامه‌ای از جو بایدن خواستند تا به توافقی برسد که علاوه‌بر مسائل هسته‌ای، «مسائل امنیت ملی آمریکا» را نیز پوشش دهد.

ای‌بی‌سینیوز در گزارشی در این‌باره نوشته است در چنین برهه تاریخی حساسی برای آمریکا و درگیری با مسائل پیرامون توافق هسته‌ای ایران، این مورد نادری از توافق دو حزب اصلی بر سر یک مسئله است. در این نامه، که ابتدا برای ای‌بی‌سی ارسال شده، این قانونگذاران خواستار در نظر گرفتن بقیه مسائل مانند مسائل موشکی با ایران نیز شده‌اند.

پیش‌تر تعدادی از اعضای حزب جمهوریخواه در کنگره آمریکا با ارسال نامه‌ای به جو بایدن درباره رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران هشدار دادند.

«تام کاتن» سناتور جمهوریخواه آمریکا، ریاست نگارش این نامه را برعهده داشته و در آن به دولت کنونی آمریکا هشدار داده بود که درصورت بازگشت به برجام و رفع تحریم‌های ایران، این مسأله با مخالفت کنگره مواجه خواهد بود.

دولت دونالد ترامپ در ماه می‌ سال ۲۰۱۸ در اقدامی یکجانبه از توافق هسته‌ای ایران خارج شد. پس از آن کارزار غیرانسانی فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. اکنون مسئله برجام و احیای آن از چالش‌های پیش روی دولت جدید آمریکا است.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر