المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است ترامپ: بدون من، اکنون اسرائیلی وجود نمی‌داشت جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد بن‌سلمان در گفت‌و‌گو با پزشکیان: عربستان هرگونه تهدید علیه ایران را قابل‌پذیرش نمی‌داند ترامپ: پایان جنگ اوکراین در راه است واکنش آنکارا به شایعات ایجاد «منطقه حائل» در مرز با ایران

وزیر خارجه روسیه:هر گونه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا را پاسخ خواهیم داد

وزیر خارجه روسیه در مصاحبه با «کانال یک» تلویزیون این کشور ضمن مشروط دانستن بازگشت سفیر مسکو به واشنگتن هشدار داد که روسیه هر گونه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا را پاسخ خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 02
کد خبر: ۸۲۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه درباره تنش‌ها در روابط این کشور با اتحادیه اروپا و تشدید بحران در روابط مسکو و واشنگتن اظهارنظر کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری تاس، «کانال یک» تلویزیون روسیه روز پنجشنبه (دیروز) مصاحبه‌ای با وزیر خارجه این کشور پخش کرد.

سرگئی لاوروف در بخشی از این مصاحبه به اتحادیه اروپا هشدار داد، مسکو به هرگونه اقدام خصمانه اتحادیه علیه خود پاسخ خواهد داد.

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: «ما همیشه هشدار داده‌ایم که برای پاسخ دادن آماده هستیم. ما به هرگونه اقدام خصمانه علیه‌مان پاسخ خواهیم داد البته ضرورتا این پاسخ به روشی متقارن نخواهد بود».

وی افزود: «البته این حرف من، تهدید کردن (هیچ طرفی در اروپا) نیست. برای مثال به چین نگاه کنید. این کشور (به تحریم‌ها و قادامات خصمانه غربی‌ها) با توقف فعالیت اقتصادی پاسخ نداد بلکه افراد و شرکت‌هایی را تحریم کرد که با صدایی بلند مواضع ضد چینی داشتند. ما هم اقدامی شبیه به این را انجام می‌دهیم».

لاوروف در بخش دیگری از این مصاحبه تلویزیونی به تشدید بحران در روابط روسیه و آمریکا اشاره و تاکید کرد که بازگشت «آناتولی آنتونوف» سفیر مسکو به واشنگتن مشروط به تصمیم ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه است.

وزیر خارجه روسیه در پاسخ به این سوال که چه زمانی سفیر این کشور به آمریکا برمی‌گردد، گفت: «این به تصمیم ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بستگی دارد».

تنش‌های اخیر میان مسکو و واشنگتن پس از آن آغاز شد که بایدن در مصاحبه با شبکه «ای بی سی نیوز»، رئیس‌جمهور روسیه را «قاتل» خطاب کرد و با اتهام‌زنی به وی در خصوص مداخله در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا تأکید کرد که اگر چنین چیزی ثابت شود، پوتین باید تاوان سنگینی بدهد.

لارورف همچنین با تأکید بر رسیدن روابط روسیه و آمریکا به پایین‌ترین سطح گفت:‌ «چیزهایی که در مصاحبه بایدن رئیس جمهور آمریکا با شبکه اِی‌بی‌سی شنیدیم لفاظی‌هایی بی‌سابقه و شوکه‌کننده بود». به گفته او، روابط روسیه و آمریکا از زمان روسای جمهور پیشین این کشور نیز رو به تیرگی گراییده بود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار