جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

نتانیاهو: پرواز تل‌آویو و مکه را برقرار می‌کنم!

نتانیاهو: پرواز تل‌آویو و مکه را برقرار می‌کنم! نخست وزیر رژیم صهیونیستی سه روز مانده به انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی وعده‌ای درباره برقراری رابطه با عربستان سعودی داده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 21
کد خبر: ۸۱۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در آستانه برگزاری انتخاباتی که تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند یک بن‌بست سیاسی جدید در فلسطین اشغالی را رقم خواهد زد وعده داده در صورت پیروزی در انتخابات بین تل‌آویو و شهر مکه مکرمه پرواز مستقیم برقرار خواهد کرد. 

 

او شنبه‌شب در جریان کمپین تبلیغاتی خود از تلوزیون گفت که در صورتی که دوباره نخست‌وزیر شود، قول می‌دهد پروازهای مستقیم بین شهر مکه مکرمه و تل‌‌‌آویو، پایتخت رژیم صهیونیستی برقرار کند.

 

نتانیاهو طی یک سال گذشته و به دنبال امضای توافق عادی‌سازی روابط با امارات و بحرین بارها مدعی شده است که چهار کشور عربی دیگر نیز وجود دارد که خواهان توافق مشابه با تل‌‌‌‌آویو هستند. فارغ از اینکه این ادعا درست بوده یا نه، مقام‌‌های صهیونیست بعد از علنی شدن توافق مذکور، مدعی شدند که نتانیاهو با ولی‌عهد سعودی در عربستان دیدار کرده که ریاض این ادعا را رد کرد.

 

دو هفته پیش نیز رسانه‌های صهیونیست مدعی شدند که احتمالا نخست‌وزیر صهیونیست در سفر احتمالی‌اش به امارات که تا این لحظه به دلایلی میسر نشده، با محمد بن سلمان دیدار دیدار کند. قرار است سوم فروردین انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی برگزار شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار