پزشکیان: هرکس بهتر، عادلانه‌تر و کم‌هزینه‌تر عمل کند و رضایت مردم را جلب کند، حق با اوست اعلام مهلت قانونی امکان تغییر حوزه انتخابیه نامزد‌های شورا‌ها در تهران سوءقصد مسلحانه به نماینده سابق مجلس افغانستان در کرج انهدام شبکه تروریستی عاملان شهادت مأموران ایست و بازرسی فهرج و بازداشت ۸ نفر تازه‌ترین خبرها از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / از کارشکنی لابی‌ها تا موافقت دیوان محاسبات با تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی واکنش تند رئیس مجلس به اظهارات ترامپ ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به برگزاری تجمعات اخیر در دانشگاه‌ها دفتر حسن روحانی گزارش فیگارو را تکذیب کرد فرمانده جدید تیپ نیرو‌های ویژه صابرین منصوب شد/ سردار محمد حسینی کیست؟ اقدام مضحک مزدوران منافقین در تهران رزمایش ترکیبی ۱۴۰۴ نیروی زمینی سپاه برگزار شد عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود

واعظی: روحانی از صبح تا پاسی از شب کار می کند

رییس دفتر رییس‌جمهوری در واکنش به برخی شایعات درباره اداره دولت در این سال‌ها و ساعات کاری رییس‌جمهوری گفت: آنچه در این باره شایع شده، کذب محض و ساخته و پرداخته اذهان بیمار است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 22
کد خبر: ۸۱۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در خصوص ساعات کاری حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور و در پاسخ به این موضوع که بعضا گفته شده است، آقای رئیس‌جمهور دیرتر از عرف معمول در دفتر خود حضور پیدا می‌کنند، گفت:‌  این از آن دروغ‌های شاخداری است که متاسفانه برخی مخالفان در اثر بی‌تقوایی به رییس‌جمهوری نسبت می‌دهند.  پیش از این مراجع مختلفی از دولت در این باره توضیح داده‌اند. آنچه در این باره شایع شده، کذب محض و ساخته و پرداخته اذهان بیمار است.

 

وی افزود: من به شما می‌گویم که مثلا از آغاز شیوع کرونا، ایشان حتی یک روز تعطیل یا استراحت نداشته‌اند. پیش از آن هم همینطور بوده؛ ایشان از صبح اول وقت در دفتر حاضر می‌شوند و تا دیر وقت کار می‌کنند اما کارهایشان منحصر به ساعات حضور در دفتر نیست. حتی پس از اینکه به منزل می‌روند، تا پاسی از شب کارها و مکاتبات برای‌شان ارسال می‌شود و آنجا مشغول هستند.

 

وی خاطرنشان کرد: بارها شده که ایشان در ساعات پایانی شب با بنده مکالمه تلفنی داشته و پیگیر امور و مسائل شده‌اند. این اصلا یک مساله مستمر و معمول است. روزهای جمعه را هم ایشان معمولا به تماس‌های تلفنی متعدد با وزرا و اعضای کابینه می‌گذرانند.

 

رییس دفتر رئیس‌جمهور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دولت، در واکنش به برخی شائبه‌ها درباره دشواری دیدار رییس‌جمهوری با وزرا و اینکه رئیس‌جمهور در دادن وقت ملاقات به وزرا سخت گیر هستند، نیز اظهار داشت:  به عنوان مسوول دفتر ایشان قاعدتا صالح‌ترین فرد به اظهارنظر در این مورد هستم. چون به هر حال مسوولیت تنظیم قرارهای کاری و ملاقات‌ها و جلسات ایشان به عهده اینجانب است.  به ضرس قاطع می‌گویم که این ادعا کذب است. مراودات ایشان با وزرا و اعضای کابینه چه به شکل دیدار یا جلسه یا تماس تلفنی بسیار گسترده است و امکان ندارد که فردی از اعضای دولت بخواهد ایشان را ببیند یا با ایشان صحبت کند و جلوی این کار گرفته شده باشد.

 

وی تصریح کرد: این ادعا اصلا با عقل هم جور در نمی‌آید. ما در هفته دست‌کم دو جلسه هیات دولت داریم که همه وزرا در آن شرکت می‌کنند. جلسات دیگری مثل ستاد ملی کرونا، جلسه کمیته‌های کرونا و شوراهای عالی هم به طور مرتب برگزار می‌شود که بعضی از وزرا به تناسب در این جلسات نیز شرکت می‌کنند. در اغلب این جلسات، زمان زیادی نیز در حاشیه صرف همین گفت ‌وگوها و مذاکرات دوجانبه با رییس‌جمهوری می‌شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار