سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

جیک سالیوان: تهدید ایران را جدی می‌‌گیریم

مشاور امنیت ملی کاخ سفید به ادعاهای اثبات‌نشده در یک رسانه آمریکایی درباره ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 22
کد خبر: ۸۱۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید به ادعاهای اثبات‌نشده مطرح شده در یک رسانه آمریکایی درباره ایران واکنش نشان داد.

 

سالیوان مدعی شد دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور جدید آمریکا تهدیدها از جانب ایران را جدی می‌گیرد. او گفت: «رئیس‌جمهور بایدن کاملاً تهدیدی را که ایران متوجه افراد، پرسنل، تأسیسات و منافع آمریکا در منطقه و در اینجا می‌کند جدی می‌گیرد.»

 

وی اضافه کرد: «و ما گام‌هایی برخواهیم داشت تا اطمینان حاصل کنیم می‌توانیم از خودمان دفاع و محافظت کنیم و برای ایران، هزینه‌های فراوانی را که در صورت ادامه این مسیر متحمل خواهند شد روشن کنیم.»

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس که سابقه فضاسازی‌های مختلف علیه ایران را در کارنامه‌اش دارد روز گذشته (شنبه) با استناد به منابع گمنام مدعی شده بود ایران برنامه‌هایی برای حمله به پایگاه نظامی «فورت‌مک‌نایر» در آمریکا و معاون فرمانده این پایگاه داشته است.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس بدون اشاره به هیچ شواهد موثق مدعی شده آژانس امنیت ملی آمریکا این اطلاعات را بر اساس شنود مکالمات مقام‌های ایران به دست آورده است.

 

جیک سالیوان در بخش دیگری از اظهاراتش به مسئله کره شمالی پرداخت و ضمن اشاره به اینکه دولت آمریکا تلاش کرده با کره شمالی تماس برقرار کند گفت که پاسخ مستقیمی از طرف پیونگ‌یانگ دریافت نکرده است.

 

او گفت: «ما پیام مستقیمی از آنها از طریق کانال‌های دیپلماتیک دریافت نکردیم. با آنها تماس گرفته‌ایم چون معتقدیم که دیپلماسی باید بخشی از روند رسیدن به کره شمالی فاقد سلاح هسته‌ای باشد.»

 

سالیوان تأکید کرد: «در خصوص این هدف مصمم هستیم. می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم متحدانمان شامل ژاپن و کره جنوبی را گرد هم آورده و با سایر بازیگران منطقه اعم از چین و روسیه تعامل می‌کنیم.»/فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار