زمان بازگشایی و پایان تعطیلی بورس-راهبرد معاصر

زمان بازگشایی و پایان تعطیلی بورس

زمان بازگشایی و پایان تعطیلی بورس اعلام شد و در این خبر به بررسی بورس در سال 1400 و زمان بازگشایی و پایان تعطیلی بورس میپردازیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 22
کد خبر: ۸۱۵۸۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ تعطیلی بازار بورس از چهارشنبه 27 اسفند ماه آغاز شد و زمان بازگشایی و پایان تعطیلی بورس اعلام شد . تعطیلی بورس در ایام نوروز از روز شنبه 7 فروردین 1400 به پایان می رسد و در این خبر به بررسی وضعیت بورس در سال 1400 و زمان دقیق بازگشایی و پایان تعطیلی بازار بورس میپردازیم.

 

بورس از روز چهارشنبه 27 اسفند به مناسبت ایام نوروز تعطیل شد و طبق روال هر سال از اول تا چهار فرودین تعطیل رسمی عنوان شد و پنجم و ششم فرودین پنجشنبه و جمعه است و بورس در این روزها تعطیل است. به همین خاطر تعطیلی بورس روز شنبه پایان میابد.

 

تعطیلی بازار بورس تا چه زمانی است؟

در روز چهارشنبه مورخه ۲۷ اسفند ماه ۹۹ بورس آخرین روز معاملاتی خود در سال ۹۹ را پشت سر گذاشت و در این روز شاخص کل توانست روند رو به رشد خود را که از ۲۰ اسفند ماه شروع کرده بود، ادامه دهد با جهشی ۱۷۲۳۲ واحدی به یک میلیون و ۳۰۷ هزار و ۷۰۷ واحدی برسد.

با سبزپوشی پیاپی بورس در روز‌های آخر سال گذشته، حالا سهامداران منتظر بازگشایی بورس در سال ۱۴۰۰ هستند.

بورس از روز یکشنبه ۱ فروردین ماه تا روز چهارشنبه ۴ فروردین ماه ۱۴۰۰ طبق روال تعطیلی‌های رسمی کشور، تعطیل می‌باشد. پنجشنبه ۵ فروردین و جمعه ۶ فروردین ماه ۱۴۰۰ نیز طبق قانون همیشگی بورس تعطیل است؛ بنابراین اولین روز کاری بورس شنبه ۷ فروردین ماه ۱۴۰۰ می‌باشد.

یک شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۰ دومین روز کاری بورس در سال جدید می‌باشد و دوباره دوشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۰ به دلیل ولادت حضرت قائم عج و تعطیل رسمی، بورس نیز تعطیل می‌باشد.

سه شنبه و چهارشنبه ۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ بورس معاملات خود را از سر خواهد گرفت.

تعطیلی بورس

بنابراین در دو هفته ابتدایی فروردین ماه ۱۴۰۰ بورس تنها چهار روز فعالیت دارد.

 

بورس تا انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ مثبت است؟

تنها چند ماه دیگر تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باقی مانده است و بعد از پایان تعطیلات رسمی کم کم فضای سیاسی کشور وارد فاز انتخاباتی خواهد شد.
بسیاری از سهامداران بورس نیم نگاهی به این انتخابات خواهند داشت. پرسش بسیاری از سهامداران این است که انتخابات ریاست جمهوری چه تاثیری بر بورس خواهد گذاشت؟

شاید بررسی وضعیت بورس در ماه‌های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری بتواند پاسخی بر این پرسش باشد. به همین منظور وضعیت بورس در ماه‌های منتهی به سه دوره اخیر ریاست جمهوری و پس از آن را نیز بررسی خواهیم کرد.

 

انتخابات ریاست جمهوری ۸۸

بورس تقریبا از ۳ اسفندماه ۸۷ سبزپوش شد و شاخص کل روند صعودی به خود گرفت. در حالی که در این تاریخ شاخص کل بر روی کانال ۸۳۵۵ واحدی قرار داشت، صعود خود را حتی بعد از انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد و تا ۷ شهریور ۸۸ این صعود ادامه داشت و شاخص کل توانست در آن تاریخ بر سطح ۱۱۷۳۴ واحدی تکیه بزند. یعنی از اسفند ۸۷ تا شهریور ۸۸ بورس بازدهی ۴۰ درصدی را داشته باشد.

 

انتخابات ریاست جمهوری ۹۲

این بار بورس سبزپوشی خود را از ۱ اسفندماه ۹۱ آغاز کرد و شاخص کل که بر روی سطح ۳۸۵۵۰ واحدی قرار داشت، توانست تا ۱۵ دی ماه ۹۲ روند صعودی خود را ادامه دهد و در آن تاریخ بر روی سطح ۸۹۵۰۰ واحدی قرار گیرد. یعنی از اسفند ۹۱ تا دی ماه ۹۲ بورس بازدهی ۱۳۲ درصدی داشته باشد.

تعطیلی بازار بورس

انتخابات ریاست جمهوری ۹۶

در ۱۱ اسفند ۹۵ شاخص کل بر روی سطح ۷۷۶۵۸ واحدی قرار داشت و روند صعودی دوباره آغاز شد و این روند تا ۴ دی ماه ۹۶ ادامه داشت و تا آن تاریخ شاخص کل توانست بر روی کانال ۹۸۳۵۸ واحدی قرار گیرد و رشد ۲۷ درصدی را تجربه کند.

 

انتخابات ریاست جمهور ۱۴۰۰، تاریخ تکرار خواهد شد؟

هم اکنون هم روند صعودی شاخص کل از ۱۶ اسفند ۹۹ آغاز شده است. در ۱۶ اسفند ۹۹ شاخص کل بر روی کانال یک میلیون و ۱۶۹ هزار و ۷۲۴ واحدی قرار داشت و از همین جا روند صعودی خود را آغاز کرد و در ۲۷ اسفند ۹۹ به کانال یک میلیون و ۳۰۷ هزار و ۷۰۷ واحدی رسید.

شاید نتوان به این پرسش با قطعیت پاسخ داد و گفت که روند صعودی بورس تا انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و حتی ماه‌ها پس از آن ادامه خواهد داشت، اما بررسی دوره‌های قبلی نشان می‌دهد که بورس در ماه‌های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری همواره سبز بوده است.

 

برجام سرنوشت بورس را مشخص خواهد کرد؟

اشکان چهره‌نگار، عضو هئیت مدیره و مدیر سرمایه گذاری سبدگردان نوین نگر آسیا گفت: در خصوص چشم انداز سال آینده مسئله مهم توافق برجام بوده و بر این اساس دو سناریو را می‌توان محتمل دانست. در صورتی که برجام اتفاق بیفتد می‌توان شاهد کاهش نرخ دلار بود که به‌دنبال آن قیمت طلا و خودرو کاهش می‌یابند. در این حالت بازار سرمایه می‌تواند بهترین بازار برای سرمایه‌گذاری باشد. درصورتی که برجام اتفاق نیفتد تورم انتظاری می‌تواند باعث افزایش قیمت در تمام بازارها شود که طبق تجربه ثابت شده در این حالت التهاب بازار سرمایه در مقایسه با بازارهای موازی کمتر خواهد بود. همچنین درصورت توافق برجام صنایع پیشرو، بانک و خودرو می‌شوند و درصورتی که برجام اتفاق نیفتد کامودیتی‌ها پیشرو خواهند بود.البته به‌طور کلی در سال آینده بازار سرمایه به شرط داشتن استراتژی مناسب می‌تواند پر بازده‌ترین بازار بوده و روندی صعودی داشته باشد.

 

چهره‌نگار در پاسخ به این پرسش که مسئولان چه تدابیری برای رونق بورس در سال جدید لحاظ کنند، افزود : درصورتی که اوراق تبعی را سامان‌دهی کنند و تعداد این اوراق را افزایش دهند و به‌صورت منظم چاپ شود کمک خیلی خوبی برای رونق بازار است، همچنین لازم بوده برای رونق بازار دامنه نوسان نامتقارن را مانند گذشته متقارن کنند.

تعطیلی بورس در ایام نوروز

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد : آینده بازار سرمایه در سال ۱۴۰۰ را برجام مشخص می‌کند، موضوعی که وجود دارد این است که سال آینده تورم بسیار بالایی خواهیم داشت که این موضوع به نوبه خود بازار را دچار رشد می‌کند یعنی به‌صورت اتوماتیک اگر هیچ اتفاقی هم رخ ندهد به‌خاطر تورم بازار سرمایه رشد خود را می‌کند.

 

مدیر سرمایه‌گذاری سبدگردان نوین درخصوص تهدیدهای بورس ۱۴۰۰ گفت: تصمیمات نادرست مهمترین تهدید بورس در سال آتی است . همچنین ابلاغیه جدید برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری در آمد ثابت که تصمیم گرفته شده ۱۵درصد از آن وارد سهام شود بزرگترین تهدید بازار است.

 

چهره‌نگار ادامه داد: بازار رمزارزها در سال ۱۴۰۰ تهدید جدی برای بورس نخواهد بود زیرا سیستم آنها بسیار متفاوت است. چراکه ریسک، تحلیل و نحوه دسترسی در این بازار خیلی متفاوت‌تر از سیستم بازار سرمایه است .به‌همین خاطر فعلا این بازار نمی‌تواند تهدید خاصی باشد باتوجه به اینکه در این بازار جامعیت خاصی هم دیده نمی‌شود.

 

کلمات کلیدی: بورس بازار بورس
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
0
0
بازم میخوان دونه بپاشن این بار با دوره های قبل خیلی فرق داره چونکه دولت جیبش خالیه و تازه یاد گرفته چطور جیب مردمو بزنه مگه دست برمیداره تازه قرار نیست تحریما برداشته شه پس از ی جایی باید حقوق کارمندارو بدن و کسری بودجه رو جبران کنن ، در واقع دولت دزدی نمیکنه بلکه مثل رابین هود از ی سری میگیره میده به ی سری دیگه مثل کارمندا و۰۰۰ خودشونم باید بردارن زحمت کشیدن خب تا یاد گرفتن۰۰۰
آخرین اخبار