ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد

اتحادیه عرب: آماده مداخله برای حل بحران تشکیل دولت لبنان هستیم

اتحادیه عرب: آماده مداخله برای حل بحران تشکیل دولت لبنان هستیم اتحادیه عرب از آمادگی برای حل بحران لبنان و پایان دادن به بن‌بست تشکیل دولت این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 23
کد خبر: ۸۱۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «حسام زکی» معاون دبیرکل اتحادیه عرب امروز سه‌شنبه از تمامی طرف‌های سیاسی در لبنان خواست تا منافع ملی را در اولویت قرار داده و هر چه سریع‌تر برای پایان دادن به بن‌بست سیاسی در کشور اقدام کنند.

او افزود که «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب از وضعیت سیاسی و کشمکش‌های موجود در لبنان و از اینکه این کشور به سمت بحران شدیدتر پیش برود، بسیار نگران است.

طبق گزارش وبگاه «الیوم السابع» تصریح کرد که اتحادیه عرب آماده است تا به پایان دادن به این وضعیت بحرانی و دستیابی به معادله‌ و توافق بین «سعد الحریری» نخست‌وزیر مأمور تشکیل دولت لبنان و «میشل عون» رئیس‌جمهور این کشور کمک کند.

وی تشکیل فوری دولت لبنان بر اساس طرح ابتکاری فرانسه را که شورای اتحادیه عرب نیز در نشست ۳ مارس آن را تأیید کرد، ضروری خواند.

روز دوشنبه (دیروز) هجدهمین دیدار نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه لبنان با رئیس جمهور این کشور درباره نحوه تشکیل کابینه جدید، بدون نتیجه به پایان رسید.

رسانه‌های لبنان به نقل از «سعد الحریری» نوشتند که او پس از دیدار با «میشل عون» در کاخ ریاست جمهوری (بعبدا) به رسانه‌‌ها گفت:‌ «رئیس جمهور عون برگه‌ای را به من داده که دربرگیرنده یک ‌سوم تعیین کننده برای تیم سیاسی‌اش است.»

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار