تساوی استقلال و النصر در نیمه اولی جذاب و تماشایی یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا/ استقلال ۰ - ۰ النصر؛ آغاز بازی اعلام ترکیب رسمی النصر عربستان و استقلال ایران در بازی امشب + عکس فیلم/ ورزشگاه آزادی پر شد عکس / حکم شستشوی دهان برای روزه‌دار از نظر حضرت آیت الله خامنه‌ای تاثیر شب‌بیداری‌های طولانی بر سیستم ایمنی بدن جدیدترین احتمال در مورد مرگ اسطوره کشتی و واکنش تانک روس چای در سحر و افطاری؛ همراه یا دشمن پنهان روزه داران؟ قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ فواید مصرف برخی از بهترین میوه‌ها و سبزیجات پوستر جالب باشگاه النصر پس از حضور در تهران برای دیدار با استقلال + عکس خداحافظی یونایتد از جام حذفی امین میرزازاده قهرمان تورنمنت رنکینگ آلبانی شد/ پایان کار تیم ۶ نفره ایران با ۲ طلا و ۲ برنز آزار سیاه نوعروس ترک زبان توسط یک مرد با ۲ پسرش! / داماد غیرتی آنها را کشت!

این میوه‌ها را با پوست بخورید!

گوشت و پوست عنبه ھندی، حاوی مقادیر زیاد ویتامینھای B، A و C است. ھمچنین، نوعی آنزیم به نام پروتئولیتیک، مثل پاپائین و کیموپاپائین، دارد که اثر ضدویروسی و ضد قارچی و ضد باکتری دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 23
کد خبر: ۸۱۶۵۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ در واقع، بیشترین میزان آنتی اکسیدان در پوست میوه نھفته است:
 
 
سیب: پوست این میوه، حاوی پکتین است که به کنترل کلسترول و قند خون کمک می‌کند. به علاوه، با دور انداختن پوست سیب، نیمی از فیبر آن نیز از دست می‌رود.
 
 
موز: پوست موز، باعث می‌شود که احساس سیری کنید و مشکلات گوارشی خفیف رل ھم بھبود می‌بخشد. ابتدا باید صبر کنید تا میوه برسد تا پوست آن طعم شیرینی پیدا کند و خوردن آن آسانتر شود.
 
 
کیوی: وقتی که کیوی را با پوست می‌خورید، تا ۳ برابر فیبر بیشتری نسبت به زمانی که پوست آن را می‌کنید، دریافت خواھید کرد.
 
 
پرتقال: پوست مرکبات، مثل پرتقال و لیمو، سرشار از ویتامین C است و مقدار آن خیلی بیشتر از مقدار ویتامین موجود در آب این میوه ھاست.
 
 
انبه ھندی: گوشت و پوست عنبه ھندی، حاوی مقادیر زیاد ویتامینھای B، A و C است. ھمچنین، نوعی آنزیم به نام پروتئولیتیک، مثل پاپائین و کیموپاپائین، دارد که اثر ضدویروسی و ضد قارچی و ضد باکتری دارد./ سلامانه
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار