جزییات نتایج اولیه انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی/ نتانیاهو باز هم نیازمند ائتلاف است-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

جزییات نتایج اولیه انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی/ نتانیاهو باز هم نیازمند ائتلاف است

با شمارش ۸۹ درصد از آراء انتخابات سراسری فلسطین اشغالی، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای هفتمین بار در سه دهه کاری خود، نتوانست به تنهایی تشکیل کابینه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 24
کد خبر: ۸۱۷۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» گزارش کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای هفتمین بار در سه دهه فعالیت سیاسی خود، قادر نخواهد بود به تنهایی تشکیل کابینه دهد زیرا نتایج اولیه شمارش ۸۹ درصد از آراء انتخابات سراسری فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که ائتلاف راست‌گرایان شامل احزاب لیکود، شاس، اتحاد یهودیت توراتی و صهیونیسم دینی به رهبری نتانیاهو در کنار حزب «یامینا» به رهبری «نفتالی بنت» در مجموع ۵۹ کرسی کسب کرد.

 

نتایج رأی‌پرسی پس از انتخابات روز سه‌شنبه فلسطین اشغالی نمایانگر یک بن‌بست سیاسی دیگر برای چهارمین بار در کمتر از دو سال گذشته بود و رژیم صهیونیستی را با احتمال تداوم بن‌بست سیاسی و پنجمین انتخابات متوالی در کمتر از دو سال مواجه کرده است.

 

نتایج شمارش آراء شامل آراء خاص همچون بیماران مبتلا به کرونا، نظامیان اسرائیلی و صهیونیست‌های خارج نشین نمی‌شود.

 

طبق جدیدترین نتایج، حزب لیکود ۳۰ کرسی کنست را به دست آورده است و حزب «یش عتید» ۱۸ کرسی، حزب «شاس» ۹ کرسی، حزب «آبی و سفید» ۸ کرسی حزب «اتحاد یهودیت توراتی»، حزب «کارگر» و «یامینا» هر کدام هفت کرسی و حزب «اسرائیل خانه ما»، حزب «صهیونیسم دینی» و حزب «امید جدید» هر کدام ۶ کرسی، و حزب «میرتس» پنج کرسی را به دست آورده است.

 

جروزالم‌پست گزارش کرد، در حالیکه نشانه‌های اولیه حاکی از آن بود که «فهرست عرب متحد» از آستانه انتخاباتی 3.2 درصد عبور نکرده است اما نتایج فعلی نشان می‌دهد که ای نحزب پنج کرسی به دست آورده است و حزب «فهرست مشترک» ۶ کرسی به دست آورده است.

 

طبق این گزارش، «منصور عباس» رهبر حزب فهرست عرب متحد از همان ابتدا اصرار داشت که حزب وی در کنست باشد و گفته بود: «امیدواریم که حتی پنج کرسی را به دست آوریم اما حداقل چهار کرسی خواهیم داشت».

 

پیش از این نیز نتانیاهو بعد از انتشار نتایج غیررسمی انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی مدعی پیروزی در انتخابات شده بود و در صفحه توییتری خود نوشته بود: «شهروندان اسرائیل، از شما متشکرم! شما به [احزاب] راست‌گرا و لیکود به رهبری من، پیروزی بزرگی اعطا کردید. لیکود با حاشیه زیادی بزرگترین حزب [کنست] است».

 

صهیونیست‌ها روز گذشته برای چهارمین بار در کمتر از دو سال برای شرکت در انتخابات سراسری فلسطین اشغالی به پای صندوق‌های رأی رفتند. بن‌بست سیاسی در فلسطین اشغالی در دسامبر ۲۰۱۸ و پس از آن آغاز شد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اولین انتخابات را کلید زد.

 

در انتخابات روز سه‌شنبه، احزابی چون لیکود به ریاست «بنیامین نتانیاهو»، امید جدید به ریاست «گیدئون سعر»، آبی‌وسفید به ریاست «بنی گانتز»، یامینا به ریاست «نفتالی بنت»، اسرائیل بیتُنا به ریاست «آویگدور لیبرمن»، یش عتید به ریاست «یائیر لاپید» و لیست مشترک اعراب به ریاست «أیمن عوده» به رقابت پرداختند.

 

طبق گزارش جروزالم‌پست، میزان مشارکت در انتخابات سراسری فلسطین اشغالی ۶۷.۲ درصد اعلام شده است که در مقایسه با انتخابات ماه مارس کاهش ۴.۳ درصدی داشته است./ فارس

ارسال نظر