نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

مقام آمریکایی: سیاست فشار حداکثری نیز یک سیاست شکست‌خورده بوده است

نشریه آمریکایی وال‌استریت ژورنال به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داد که دولت آمریکا امکان کاهش تحریم‌های ایران قبل از دیدار با مقامات ایرانی (در قالب نشست مشترک برجام) را منتفی نمی‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشریه آمریکایی وال‌استریت ژرونال جمعه شب در گزارشی به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داد که دولت بایدن امکان برداشتن گامی در راستای کاهش تحریم‌های یکجانبه علیه ایران حتی قبل از دیدار با مقامات ایرانی در خصوص احیای برجام (در قالب نشست مشترک برجام) را رد نمی‌کند.

 

این مقام ارشد دولت بایدن که وال‌استریت ژورنال نامش را فاش نکرده، ضمن اعلام این مطلب اظهار داشته است: «ما صراحتاً اعلام کرده‌ایم که خروج از برجام یک اشتباه و سیاست فشار حداکثری نیز یک سیاست شکست‌خورده بوده است. اما لازم است که این [سیاست] نیز بخشی از فرآیند بازگشت ایران از تصمیمات هسته‌ای اخیر خود باشد.»

 

مقامات دولت بایدن طی هفته‌های اخیر بارها از تمایل آمریکا به بازگشت به برجام سخن گفته‌اند، اما اعلام کرده‌اند که قبل از بازگشت آمریکا به برجام، ایران باید به تعهدات هسته‌ای خود ذیل برجام بازگردد.

 

در مقابل، ایران بارها تأکید کرده است که آمریکا به‌عنوان کشوری که از برجام خارج شده و اقدام به وضع تحریم‌های شدید علیه ایران کرده، باید علاوه بر بازگشت به برجام اقدام به رفع تحریم‌های خود علیه ایران کند تا پس از آن ایران نیز اجرای تعهدات هسته‌ای خود مطابق برجام را از سر گیرد.

 

ایران همچنین به طرف‌های غربی هشدار داده است که برجام به هیچ وجه قابل مذاکره مجدد نیست و اضافه کردن بندهای جدید به آن موضوعیت ندارد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار