حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

مقام آمریکایی: سیاست فشار حداکثری نیز یک سیاست شکست‌خورده بوده است

نشریه آمریکایی وال‌استریت ژورنال به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داد که دولت آمریکا امکان کاهش تحریم‌های ایران قبل از دیدار با مقامات ایرانی (در قالب نشست مشترک برجام) را منتفی نمی‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 26
کد خبر: ۸۱۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشریه آمریکایی وال‌استریت ژرونال جمعه شب در گزارشی به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داد که دولت بایدن امکان برداشتن گامی در راستای کاهش تحریم‌های یکجانبه علیه ایران حتی قبل از دیدار با مقامات ایرانی در خصوص احیای برجام (در قالب نشست مشترک برجام) را رد نمی‌کند.

 

این مقام ارشد دولت بایدن که وال‌استریت ژورنال نامش را فاش نکرده، ضمن اعلام این مطلب اظهار داشته است: «ما صراحتاً اعلام کرده‌ایم که خروج از برجام یک اشتباه و سیاست فشار حداکثری نیز یک سیاست شکست‌خورده بوده است. اما لازم است که این [سیاست] نیز بخشی از فرآیند بازگشت ایران از تصمیمات هسته‌ای اخیر خود باشد.»

 

مقامات دولت بایدن طی هفته‌های اخیر بارها از تمایل آمریکا به بازگشت به برجام سخن گفته‌اند، اما اعلام کرده‌اند که قبل از بازگشت آمریکا به برجام، ایران باید به تعهدات هسته‌ای خود ذیل برجام بازگردد.

 

در مقابل، ایران بارها تأکید کرده است که آمریکا به‌عنوان کشوری که از برجام خارج شده و اقدام به وضع تحریم‌های شدید علیه ایران کرده، باید علاوه بر بازگشت به برجام اقدام به رفع تحریم‌های خود علیه ایران کند تا پس از آن ایران نیز اجرای تعهدات هسته‌ای خود مطابق برجام را از سر گیرد.

 

ایران همچنین به طرف‌های غربی هشدار داده است که برجام به هیچ وجه قابل مذاکره مجدد نیست و اضافه کردن بندهای جدید به آن موضوعیت ندارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار