استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات

فرمانده کل سپاه:سیستم تهاجمی سپاه قوی‌تر می‌شود/ سپاه و ارتش کنار هم خواهند بود

فرمانده کل سپاه گفت: سپاه در یک سال آینده به لطف خدا در سیستم دفاعی و تهاجمی خود با قدرت‌تر از قبل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 09
کد خبر: ۸۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ، فرمانده کل سپاه گفت: این اقدامی که آمریکایی‌ها انجام دادند بسیار خنده دار است، زیرا سپاه در دل مردم قرار دارد و اعتبار ما از آمریکایی‌ها نیست بلکه از مردم عزیز و شریف ایران است.

سردار سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه در حاشیه دیدار فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: این اقدامی که آمریکایی‌ها انجام دادند بسیار خنده دار است، زیرا سپاه در دل مردم قرار دارد و اعتبار ما از آمریکایی‌ها نیست بلکه از مردم عزیز و شریف ایران است و ما با قدرت اعلام می‌کنیم و حتی حاضریم این اطلاعات را در اختیار خود آن‌ها نیز قرار دهیم که سپاه در یک سال آینده به لطف خدا در سیستم دفاعی و تهاجمی خود با قدرت‌تر از قبل خواهد شد.

 

وی گفت: به کوری چشم دشمنان، سپاه و ارتش کنار هم خواهند بود و در همه جای دنیا حامی محرومان و مظلومان خواهند بود و هراسی نخواهند داشت.

ارسال نظر
آخرین اخبار