عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

رایزنی مرکل، پوتین و ماکرون درباره تحقق کامل برجام

کاخ الیزه در بیانیه‌ای از گفت‌وگوی سران کشورهای فرانسه، آلمان و روسیه درباره بازگشت ایران به تعهدات ذیل توافق هسته‌ای خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 31
کد خبر: ۸۲۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر دفتر ریاست‌جمهوری فرانسه بامداد چهارشنبه از رایزنی ویدئوکنفرانسی سران پاریس، مسکو و برلین درباره مسائل مختلفی از جمله ایران خبر داد.

شبکه «الجزیره» به نقل از بیانیه کاخ الیزه، گزارش داد «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه شامگاه سه‌شنبه درباره مسئله توافق هسته‌ای ایران صحبت کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، سران سه کشور مذکور توافق کردند که تلاش‌هایشان را برای بازگرداندن ایران به پایبندی کامل به الزامات ذیل برجام در سریعترین زمان ممکن، هماهنگ کنند.

در این بیانیه همچنین آمده است که سران آلمان، فرانسه و روسیه در این کنفرانس، درباره بحران‌های سوریه و لیبی نیز گفت‌وگو کردند. بر این اساس، سه کشور توافق کردند که از روند کنونی انتقال قدرت در لیبی کاملا حمایت کنند.

از سوی دیگر، کاخ کرملین نیز در بیانیه‌ای گفت که پوتین، ماکرون و مرکل در بخش دیگری از صحبت‌هایشان به موضوع استفاده از واکسن روسی ویروس «کووید۱۹»، موسوم به «اسپوتنیک وی» پرداختند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، سران آلمان و فرانسه درباره ابعاد و احتمال مجوز دادن به واکسن روسی کرونا برای استفاده شدن در کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین تولید مشترک آن با رئیس‌جمهور روسیه صحبت کردند.

در حالی که مقام‌های مختلف دولت بایدن طی هفته‌های گذشته بارها تاکید کرده‌اند که نخست ایران باید به تعهدات برجامی خود بازگردد پس از آن، دولت آمریکا نیز به برجام باز خواهد گشت اما چند روز پیش یک مقام آمریکایی که نخواسته نامش فاش شود به خبرگزاری رویترز گفته بود: «مسئله این نیست که چه کسی اول به برجام بازمیگردد ، (بلکه) موضوع، توافق بر این است که چه گام‌هایی به صورت همزمان برداشته می‌شود.»

«جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید نیز شامگاه سه‌شنبه در کنفرانس خبری گفت: «به روند دیپلماسی برای پیشرفت در مورد ایران پایبند هستیم و این موضوع ممکن است زمان‌بر باشد». /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار