مهلت 4 ماهه آمریکا به عراق برای پرداخت بدهی ایران-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

مهلت 4 ماهه آمریکا به عراق برای پرداخت بدهی ایران

وزارت خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه خبر داد که این کشور 4 ماه به عراق برای پرداخت بدهی واردات برق از ایران مهلت داده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۷ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 31
کد خبر: ۸۲۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری الجزیره شامگاه چهارشنبه خبر داد که وزارت خارجه آمریکا به این شبکه خبری اعلام کرد که واشنگتن مهلت چهار ماهه‌ای به بغداد داده است تا بتواند بدهی خود به ایران بابت واردات برق را تسویه کند.

«احمد العبادی»  سخنگوی وزارت برق عراق نیز روز گذشته درباره ادامه صادرات برق ایران به این کشور صحبت کرده و ابراز امیدواری کرده بود که ایران بار دیگر صادرات گاز خود را مانند گذشته، افزایش دهد تا ثبات وضعیت برق عراق تضمین شود.

به گفته العبادی، مشکل عدم تمایل طرف ایرانی به تأمین گاز برای عراق نیز به انباشت طلب‌های ایران مربوط می‌شود که میزان آن به ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار می‌رسد. این مبالغ از سوی طرف عراقی تامین و در بانک تجارت عراق سپرده‌گذاری شد و تنها مانع پرداخت آن، تحریم‌های تحمیلی بانکی علیه ایران است.

واشنگتن از بعد از خروج از توافق هسته‌ای برجام، چندین بار بغداد را از این تحریم‌ها معاف کرده است. دوره‌های این معافیت‌ها معمولاً ۹۰ تا ۱۲۰ روزه بوده‌ است. اما در چند نوبت در دولت «دونالد ترامپ»، این معافیت‌ها به ۴۵ تا ۶۰ روز کاهش یافته بود که به اعتقاد تحلیلگران کوتاه شدن دوره این معافیت‌ها احتمالا  نشانه‌ای از وجود اختلاف در روابط آمریکا و عراق و اعمال فشار واشنگتن بر بغداد بر سر برخی مسائل است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار