جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

انتقاد گوترش درباره توزیع ناعادلانه واکسن کرونا در جهان

انتقاد گوترش درباره توزیع ناعادلانه واکسن کرونا در جهان آنتونیو گوترش بار دیگر از نحوه تولید و توزیع واکسن کرونا بین کشورهای جهان انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 04
کد خبر: ۸۲۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر دبیر کل سازمان ملل متحد یکشنبه بعد از ظهر به وقت تهران بار دیگر از تولید و توزیع ناعادلانه واکسن کرونا انتقاد کرد.

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد در توییتی بدین منظور نوشت: «هیچکدام از بخش‌های پاسخ جهانی به همه‌گیری کرونا از تولید و توزیع واکسن گرفته تا حمایت از کشورهای در حال توسعه، آنچنان که لازم است، پیش نمی‌رود.»

 وی در ادامه نوشت: «ما فقط با یک اقدام جسورانه به این دوره وحشتناک پایان خواهیم داد و بهبودی پایدار و فراگیر را شروع خواهیم کرد.»

 دبیر کل سازمان ملل چندی قبل نیز  از نحوه توزیع واکسن کرونا در جهان انتقاد کرده بود. وی که در کنفرانس امنیتی مونیخ سخنرانی می‌کرد، گفت: «75 درصد واکسن کرونا در 10  کشور توزیع شده و بیش از 100 کشور جهان تاکنون واکسنی دریافت نکرده‌اند.»

دبیر کل سازمان ملل در ادامه سخنانش خواستار توقف فوری درگیری‌ها در تمامی جهان شد تا زمینه توزیع و تامین واکسن کرونا در این مناطق فراهم شود. گوترش تاکید کرد که باید طرحی جهانی برای واکسن کرونا وجود داشته باشد و کشورها باید واکسن کرونا را تقسیم کنند.

طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۱۳۰ میلیون و ۶۵۹ هزار و ۴۳۶ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شده‌اند و از آن میان دو میلیون و ۸۴۵ هزار و ۱۲ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و دست‌کم ۷۴ میلیون و ۴۹ هزار و ۶۲۲ نفر بهبود یافته‌اند.

آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن برزیل با ۱۲ میلیون و ۹۵۳ هزار و ۵۹۷ مورد ابتلا و ۳۳۰ هزار و ۲۹۷ مورد فوتی و هند با ۱۲ میلیون و ۴۸۴ هزار و ۱۲۷ مورد ابتلا و ۱۶۴ هزار و ۶۵۵ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند./اقتصاد نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار