کدام غذا‌ها مانع از ابتلا به کرونا و مرگ می‌شوند؟-راهبرد معاصر

کدام غذا‌ها مانع از ابتلا به کرونا و مرگ می‌شوند؟

مطالعات جدید نشان می‌دهد که مصرف برخی از خوراکی‌ها می‌تواند مانع از ابتلا به کرونای حاد و حتی مرگ شوند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 05
کد خبر: ۸۲۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، مطالعات جدید نشان داده است که مصرف زیاد پلی فنول می‌تواند به کاهش التهاب کمک کند و از ابتلای حاد به ویروس کرونا جلوگیری کند.

 

مطالعات گذشته نیز بر فواید پلی فنول تاکید کرده است؛ به گونه‌ای که این ماده مفید علاوه بر کاهش التهاب مزمن، در کنترل سطح قند خون، فشار خون و همچنین حفظ سلامتی و انعطاف عروق موثر است.

 

پلی فنول‌ها می‌توانند به درمان مشکلات گوارشی، دیابت، بیماری‌های نورودژنراتیو و بیماری های قلبی عروقی کمک کرده و نقشی حیاتی را در کاهش رنج و مرگ ناشی از ویروس "کرونا" ایفا کنند.

برخی از غذا‌های سرشار از پلی فنول:
میخک، نعناع و انیسون ستاره‌ای

میخک غنی‌ترین غذایی است که حاوی پلی فنول است، به گونه‌ای که تنها ۱۰۰ گرم میخک حاوی ۱۵۱۸۸ میلی گرم پلی فنول است و از حیث سرشار بودن از ماده پلی فنول، نعناع خشک در رتبه دوم و انیسون ستاره‌ای پس از آن قرار دارد.

 

شکلات تلخ

پودر کاکائو یا شکلات تلخ نیز یکی از بهترین خوراکی‌های حاوی پلی فنول است؛ به گونه‌ای که ۱۰۰ گرم پودر کاکائو حاوی ۳۴۴۸ میلی گرم پلی فنول است. ترکیب شکلات با شیر باعث می‌شود ارزش غذایی آن از این لحاظ کمتر شود.

 

توت

توت منبع غنی دیگری از پلی فنول است. توت سیاه حاوی بیشترین تعداد پلی فنول در میان انواع توت‌ها است. همچنین علاوه بر بلوبری که حاوی ۵۶۰ میلی گرم پلی فنول است، توت سیاه، توت فرنگی و توت قرمز در رتبه‌های بعدی قرار دارند. میوه‌هایی مانند زردآلو، هلو، گیلاس شیرین، سیب و انار نیز حاوی مقدار زیادی از این ماده هستند.

 

سبزیجات

سبزیجات حاوی پلی فنول کمتری نسبت به میوه‌ها هستند، اما انواع خاصی از سبزیجات مانند کنگر فرنگی، کاسنی، پیاز قرمز، اسفناج و حبوباتی مانند لوبیای سیاه، لوبیای سفید، آجیل و دانه‌های سویا وجود دارند که سرشار از پلی فنول هستند.

 

چای سیاه و سبز

هر دو چای سیاه و سبز حاوی مقادیر مناسبی از پلی فنول هستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده