این مواد غذایی باعث بروز آکنه و جوش می‌شوند دلار در این کانال ماندگار شد آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور/ بارش برف و باران در برخی استان‌ها چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد جزئیات ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی بهمن ۱۴۰۴ آغاز حضوری نیمسال دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۲ اسفند علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد

تعطیلی دوباره اصناف در کرج/ممنوعیت برگزاری عروسی و عزا

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کرج از بازگشت شرایط قرمز کرونایی خبر داد و گفت: با افزایش صعودی آمار مبتلایان به کرونا پس از تعطیلات نوروز، کرج از رنگ بندی نارنجی به شرایط قرمز بازگشته است؛ از مردم می‌خواهیم که ترددهای خود را کاهش دهند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 05
کد خبر: ۸۲۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر غفور قاسم پور با اعلام این خبر افزود: کرونا در کرج جان دوباره گرفته و علاوه بر تلفات جانی ظرفیت تخت‌های بیمارستانی را نیز در کلانشهر کرج تکمیل کرده است.

به گزارش ایسنا، وی با اعلام وضعیت قرمز کرونایی بیان کرد: طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا محدودیت‌های جدید به شهرها با شرایط قرمز باز می‌گردد و علاوه بر ممنوعیت تردد پلاک‌های غیر بومی، فعالیت مشاغل اصناف و گروه‌ها نیز به جز مشاغل ضروری، ممنوع است و کافه‌ها و رستوران نیز باید تعطیل باشند و فقط به صورت بیرون بر خدمات ارائه دهند.

قاسم پور با تاکید بر خودداری از برگزاری هر گونه همایش و تجمع گفت: تالارها نیز در شرایط قرمز مجاز به فعالیت نیستند و هر گونه مراسم عروسی و عزا ممنوع است.

جزئیات اعمال محدودیت‌های کرونایی در کرج متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر