معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان روسیه موشک استثنایی قاره پیمای جهان را آزمایش کرد

تهران هیچ نتیجه‌ای جز رفع تحریم‌ها در نشست وین را نمی‌پذیرد

تهران هیچ نتیجه‌ای جز رفع تحریم‌ها در نشست وین را نمی‌پذیرد شبکه «پرس تی‌وی» به نقل از یک منبع مطلع نزدیک به تیم ایرانی حاضر در نشست وین گزارش داد که آمریکا راهی جز رفع تمام تحریم‌های ایران به روشی قابل راستی‌آزمایی، ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 06
کد خبر: ۸۲۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که چند ساعت به برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور نمایندگان ایران و گروه ۱+۴ در وین باقی نمانده، تهران بر لزوم رفع کامل تحریم‌ها تاکید دارد.

 

یک منبع مطلع نزدیک به تیم ایرانی حاضر در نشست وین بامداد سه‌شنبه به شبکه «پرس تی‌وی» گفت که ایالات متحده هیچ انتخابی به‌جز برداشتن تمام تحریم‌های ضد ایرانی، آنهم به شکلی که قابل راستی‌آزمایی باشد، ندارد.

 

این منبع ایرانی - که نامش فاش نشد - تاکید کرد که پاسخ واشنگتن به پایبندی یکجانبه ایران به الزاماتش ذیل برجام، نباید چیزی جز اقدام یکجانبه آنها برای برداشتن تمام تحریم‌های ضد ایرانی باشد.

 

پرس تی‌وی به نقل از وی گزارش داد: «تهران هیچ نتیجه‌ای از نشست وین به جز برداشته شدن تمام تحریم‌ها را نمی‌پذیرد. دستور کار تیم ایرانی در گفت‌وگوهای وین مشخص است. ایران فقط زمانی که تمام تحریم‌های آمریکا برداشته و راستی‌آزمایی نیز شدند، اقدامات برای بازگشت به تعهدات برجامی را آغاز می‌کند».

 

این منبع همچنین افزود: «اگر نشست روز سه‌شنبه به هرچیزی جز رفع تمام تحریم‌های آمریکا منتهی شود، رابرت مالی باید وین را دست خالی ترک کند».

 

پیش از این اظهارات، «سیدعباس عراقچی» معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای حضور در نشست کمیسیون مشترک برجام، شامگاه دوشنبه وارد پایتخت اتریش شد.

 

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه نیز امروز در نشست خبری با خبرنگاران به گفت‌وگوهای هیأت ایرانی با گروه ۱+۴ در وین اشاره و بار دیگر تأکید کرد که گفت‌وگوی مستقیم یا غیرمستقیمی با هیچ طرفی از آمریکا در وین و در هیچ جای دیگری صورت نگرفته و نخواهد گرفت.

 

این در حالی است که «جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه مدعی شده بود این کشور آماده گفت‌وگوی مستقیم با ایران در نشست وین است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار