طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

دیپلمات روس: آمریکا با تحریم، از متحدانش نیز باج می‌گیرد

دیپلمات روس: آمریکا با تحریم، از متحدانش نیز باج می‌گیرد نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی، در واکنش به اعمال تحریم‌های جدید علیه صنایع دفاعی ترکیه توسط آمریکا، گفت سیاست تحریم در دولت‌های مختلف واشنگتن فارغ از دموکرات یا جمهوری‌خواه بودن آن ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 06
کد خبر: ۸۲۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، اقدام دولت جدید آمریکا در اعمال مجدد تحریم‌هایی علیه صنایع دفاعی ترکیه، با واکنش «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین مواجه شد.

 

اولیانوف بامداد سه‌شنبه در صفحه توئیتر خود نوشت: «داستانی بی‌پایان. آمریکا حتی متحدان خودش را نیز تحریم کرده و از آنها باج می‌گیرد. در زمان دولت قبلی آمریکا، شرکت‌های غربی به قدری ترسانده شدند که از ایران فرار کردند».

 

وی با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران بعد از خروج دولت قبلی این کشور از توافق هسته‌ای، افزود: «از آن زمان هیچ تغییری رخ نداده است. این سیاست (تحریم)، با برخی استثناها، ادامه پیدا می‌کند».

 

بامداد سه‌شنبه بود که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد پنج مقام صنایع دفاعی ترکیه از جمله «اسماعیل دمیر» رئیس آن را به دلیل ارتباط با بخش‌های نظامی و اطلاعاتی روسیه، ذیل قانون «کاتسا» تحریم کرده است. 

 

این در حالی است که آمریکا در ماه آذر، صنایع دفاعی ترکیه و دمیر را به دلیل اقدام آنکارا برای خرید اس-۴۰۰ به لیست تحریم‌های خود افزوده بود. واشنگتن مدعی شده بود آنکارا به دلیل همکاری آگاهانه با شرکت تسلیحاتی روسی «روسبرون‌ اکسپورت» و خرید این سامانه تحت تحریم‌های برآمده از قانون موسوم به «کاتسا» قرار گرفته است.

 

چند هفته قبل نیز، «دیوید ساترفیلد» سفیر آمریکا در آنکارا با هشدار درباره عواقب جدی که فعال‌سازی سامانه پدافند موشکی روسی برای آنکارا دارد، گفت تنها راه حل بحران این کشور با واشنگتن، کنار گذاشتن این سامانه است.

 

دولت پیشین آمریکا بعد از خروج از برجام، در ماه‌های پایانی حضور در کاخ سفید، برخی از اشخاص و شرکت‌های ایرانی را که به بهانه‌های هسته‌ای تحریم‌ شده بودند را با برچسب‌های جدید (برچسب‌ «تروریسم» و «سلاح‌های کشتار جمعی») در فهرست تحریم‌ها قرار داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار