سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

یاوه‌گویی نتانیاهو علیه ایران بعد از تحقیر شدن در دادگاه

یاوه‌گویی نتانیاهو علیه ایران بعد از تحقیر شدن در دادگاه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که ساعت سختی را در دادگاه تحمل کرده بود، برای کم کردن از حجم تحقیر خود در افکار عمومی صهیونیست‌ها، به تهدید ایران و محور مقاومت در منطقه روی آورد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 06
کد خبر: ۸۲۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه، سعی کرد با تهدید ایران، عصبانیت خود از سومین حضورش در دادگاه پرونده‌های فساد را تسکین دهد.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌ پست»، نتانیاهو طی سخنرانی در شهر «یافا» مدعی شد: «کسانی که می‌خواهند به ما صدمه بزنند، خودشان را در خطر بزرگی قرار می‌دهند. در سال ۱۹۴۸ این مسئله در یافا صادق بود و امروز نیز با تمام تفاوت‌هایی که دارد، درباره ایران و نوابش نیز صحیح هست».

 

این روزنامه اظهارات نتانیاهو را - که در سه ماه اخیر به‌شدت تلاش کرده بود در تصمیم کشورهای اروپایی و آمریکا برای احیای توافق هسته‌ای ایران تاثیر بگذارد - پیامی به این کشورها در آستانه برگزاری نشست وین دانست.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه اسرائیل در سال ۱۹۴۸ نتوانست به متحد خود یعنی انگلیس در جنگ یافا تکیه کند، افزود: «باید توانایی دفاع از خود را داشته باشیم. ما تمام دوستان خود را می‌شناسیم اما نهایتا آینده‌مان توسط قدرت ما برای دفاع از خود تعیین می‌شود».

 

نتانیاهو روز دوشنبه برای سومین بار در محکمه رسیدگی به پرونده‌های فساد خود حاضر شد تا این بار اظهارات شاهدان دعوت شده به دادگاه علیه خود را بشنود.

 

«لیات بن‌آری» معاون دادستان کل اسرائیل، طی اظهاراتی سی دقیقه‌ای در توضیح اتهامات نتانیاهو گفت: «نتانیاهو در ارتشاء دست داشته است. ما برای اثبات آن فایل‌های صوتی و متنی در اختیار داریم. نتانیاهو از قدرت خود سوءاستفاده کرد تا در هماهنگی با خروجی‌های رسانه‌ای مرکزی، منافع شخصی‌اش را بهبود بخشد».

 

همزمان با برگزاری این جلسه، تعداد زیادی از معترضان به عملکرد نتانیاهو، با تجمع بیرون دادگاه قدس اشغالی، خواستار استعفا و برکناری وی از قدرت شدند. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار