برگزیت تهدیدی برای اتحاد انگلستان-راهبرد معاصر
جنایت هولناک در پارک قیطریه/پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران
گاردین:

برگزیت تهدیدی برای اتحاد انگلستان

روزنامه انگلیسی گاردین در سرمقاله امروز خود، به تبعات احتمالی خروج این کشور از اتحادیه اروپا پرداخته و نوشته این طرح می تواند باعث تکه تکه شدن این کشور شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 20
کد خبر: ۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که دولت انگلیس آخرین تلاش‌های خود را به کار گرفته تا رضایت پارلمان این کشور را برای رای موافق به طرح برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) جلب کند، برخی مخالفان وی تهدید به دادن رای عدم اعتماد به نخست وزیر کرده‌اند.


روزنامه انگلیسی «گاردین» در سرمقاله خود در رابطه با طرح «ترزا می» نخست وزیر انگلستان و حامیان خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا نوشت، این طرح ممکن است کشور را از هم بپاشد.


گاردین در این سرمقاله نوشت، توافقی که بریتانیا با اتحادیه اروپا دارد این امکان را فراهم می‌کند تا بیشترین منفعت را برده و کمترین آسیب را ببینید اما پیش از این نیز بریتانیا عضو ناحیه «یورو» و عضو ناحیه «شنگن» نبود و این‌ها به دلیل موضع و تاثیرگذاری لندن در اتحادیه اروپا بود اما این تاثیرگذاری با رای مردم در همه‌پرسی سال ۲۰۱۶ برای خروج از اتحادیه اروپا پایان یافت.


نویسنده گاردین افزود، از سوی دیگر این پارادوکس در رفتار حامیان برگزیت وجود دارد که آن‌ها مدعی محافظت از حقوق کشور هستند ولی پروژه‌ای سیاسی را دنبال می‌کنند که این حقوق را تضعیف می‌کند.


گاردین نوشت، دوره گذار برگزیت حداقل تا آخر سال ۲۰۲۰ ادامه خواهد داشت و بعد از آن ساز و کار «بَک استاپ» برای ایرلند شمالی اجرا می‌شود که این به معنای اجازه دادن به اتحادیه اروپا برای داشتن نظر مشترک است که این ایده حساسیت برانگیزی است.


برگزیت همچنان مسئله اتحاد در بریتانیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد و اگر ایرلند شمالی بعد از برگزیت در مرز آزاد با جمهوری ایرلند قادر به تجارت آزاد باشد، این باور را ایجاد می‌شود که دیگر بخش‌های بریتانیا نیز می‌توانند ارتباط نزدیک‌تری از انگلیس با اتحادیه اروپا داشته باشند. اگر چنین شود، روابط ساختاری داخل بریتانیا جریحه‌دار خواهد شد و بنابراین این اتحادیه اروپا نیست بلکه برگزیت است که تهدیدی جدی علیه یکپارچگی پادشاهی متحده خواهد بود.

ارسال نظر