صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها

کشف گنجینه سکه‌های نقره

باستان‌شناسان گنجینه‌ای از صد‌ها سکه نقره قرن یازدهم میلادی را در انگلستان کشف کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 12
کد خبر: ۲۶۸۲۲۹
کشف گنجینه سکه‌های نقره

به گزارش راهبرد معاصر، باستان‌شناسان با کاوش در انگلیس گنجینه‌ای متشکل از ۳۲۱ سکه نقره را در محل ساخت یک نیروگاه هسته‌ای کشف کردند. این سکه‌ها درحالی پیدا شدند که داخل پارچه پیچیده شده بودند، از این رو می‌توان این فرضیه را مطرح کرد که صاحب آنها ممکن است برای جلوگیری از مصادره شدن سکه‌ها، آنها را دفن کرده باشد.

«لایوساینس» نوشت، این سکه‌ها که برخی از آنها در ضرابخانه‌های کوچک و روستایی تولید شده‌اند و بسیار کمیاب هستند، به سال‌های ۱۰۳۶ تا ۱۰۴۴ میلادی تعلق دارند. این به آن معناست که ضرب سکه‌ها همزمان با آغاز سلطنت پادشاه آنگلوساکسون «ادوارد اقرارآورنده» بود که دوره‌ای پرتلاطم از تاریخ انگلستان است که در آن، پادشاه چند تن از نخبگان را تبعید و اموالشان را مصادره کرد.

«الکساندر بلیس»، متخصص سکه بیان کرد: ارزش این گنجینه سکه قرن یازدهم میلادی که بالغ بر ۳۲۰ پنس بود، برای بیشتر مردم زمان مبلغ قابل توجهی بود و برای خرید حدود ۱۶ گاو کافی بود.

کشف گنجینه سکه‌های نقره

«بلیس» در ایمیلی به «لایو ساینس» گفت: شاید صاحب این گنجینه نگران رژیم جدید یا وضعیت سیاسی و بی‌ثباتی اجتماعی بود و اقداماتی برای مخفی کردن ثروت خود انجام می‌داد. در حال حاضر سه گنجینه از این دوره (۱۰۴۲ تا ۱۰۴۴) در سراسر انگلستان کشف شده است، که این فرضیه را پررنگ‌تر می‌کند که سال‌های اول سلطنت ادوارد آرام نبوده است.

صاحب انبار احتمالاً یک فرد متوسط بود نه یک نخبه. مشخص نیست چرا صاحب سکه‌ها هرگز به خاطر سکه‌ها برنگشت، اما ممکن است قبل از اینکه بتواند آن را بازیابی کند یا به کسی در مورد آن بگوید، جانش را از دست داده باشد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر