قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

کشف گنجینه سکه‌های نقره

باستان‌شناسان گنجینه‌ای از صد‌ها سکه نقره قرن یازدهم میلادی را در انگلستان کشف کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 12
کد خبر: ۲۶۸۲۲۹
کشف گنجینه سکه‌های نقره

به گزارش راهبرد معاصر، باستان‌شناسان با کاوش در انگلیس گنجینه‌ای متشکل از ۳۲۱ سکه نقره را در محل ساخت یک نیروگاه هسته‌ای کشف کردند. این سکه‌ها درحالی پیدا شدند که داخل پارچه پیچیده شده بودند، از این رو می‌توان این فرضیه را مطرح کرد که صاحب آنها ممکن است برای جلوگیری از مصادره شدن سکه‌ها، آنها را دفن کرده باشد.

«لایوساینس» نوشت، این سکه‌ها که برخی از آنها در ضرابخانه‌های کوچک و روستایی تولید شده‌اند و بسیار کمیاب هستند، به سال‌های ۱۰۳۶ تا ۱۰۴۴ میلادی تعلق دارند. این به آن معناست که ضرب سکه‌ها همزمان با آغاز سلطنت پادشاه آنگلوساکسون «ادوارد اقرارآورنده» بود که دوره‌ای پرتلاطم از تاریخ انگلستان است که در آن، پادشاه چند تن از نخبگان را تبعید و اموالشان را مصادره کرد.

«الکساندر بلیس»، متخصص سکه بیان کرد: ارزش این گنجینه سکه قرن یازدهم میلادی که بالغ بر ۳۲۰ پنس بود، برای بیشتر مردم زمان مبلغ قابل توجهی بود و برای خرید حدود ۱۶ گاو کافی بود.

کشف گنجینه سکه‌های نقره

«بلیس» در ایمیلی به «لایو ساینس» گفت: شاید صاحب این گنجینه نگران رژیم جدید یا وضعیت سیاسی و بی‌ثباتی اجتماعی بود و اقداماتی برای مخفی کردن ثروت خود انجام می‌داد. در حال حاضر سه گنجینه از این دوره (۱۰۴۲ تا ۱۰۴۴) در سراسر انگلستان کشف شده است، که این فرضیه را پررنگ‌تر می‌کند که سال‌های اول سلطنت ادوارد آرام نبوده است.

صاحب انبار احتمالاً یک فرد متوسط بود نه یک نخبه. مشخص نیست چرا صاحب سکه‌ها هرگز به خاطر سکه‌ها برنگشت، اما ممکن است قبل از اینکه بتواند آن را بازیابی کند یا به کسی در مورد آن بگوید، جانش را از دست داده باشد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار