تکذیب یک آگهی توسط سفارت روسیه در ایران ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند

استعفا و محاکمه؛ حمله تند روزنامه صهیونیستی به نتانیاهو

یک روزنامه صهیونیستی با اشاره به نبود کابینه‌های باثبات در این رژیم طی دو سال گذشته و برگزاری چهار انتخابات، شخص بنیامین نتانیاهو را مسبب اصلی وضعیت کنونی دانست و خواستار استعفا و محاکمه او شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 08
کد خبر: ۸۳۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در یادداشتی، بنیامین نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت و خواستار محاکمه علنی او شد و گفت، او باید به خانه‌اش برگردد.

 

این روزنامه با اشاره به چهار انتخابات پارلمانی طی دو سال گذشته و عدم توانایی احزاب شرکت‌کننده در تشکیل دولتی مستقر نوشت: «تا الان عادت کرده بودیم که بعد از هر نبرد انتخاباتی، کابینه تشکیل می‌شد. گاهی خوب گاهی کم‌کیفیت‌تر اما به هر حال تشکیل می‌شود. حالا ما بعد از چهار انتخابات بدون نتیجه قاطع قرار داریم و هر طرف آرزوی تشکیل دولت را دارد که ۶۱ نماینده کنست [پارلمان] از آن حمایت کند».

 

هاآرتص با بیان اینکه شخص بنیامین نتانیاهو مسبب همه مشکلات کنونی رژیم صهیونیستی است نوشت «عدم امکان تشکیل دولت با ثبات، نتیجه روشن نخست‌وزیری است که حزبش را گروگان گرفته و آن را برای اهداف شخصی خود استفاده می‌کند؛ برای کسب مصونیت و لغو محاکمه‌اش».

 

این روزنامه با اشاره به روند قضایی برای محاکمه نتانیاهو نوشت که نظام قضایی رژیم صهیونیستی نیز در معرض نابودی است و توضیح داد «سال‌هاست که معتقد بودیم، نظام قضایی فوق‌العاده و مستقل و قدرتمندی داریم که می‌داند چطور از یک شهروند معمولی دفاع کند. یاد گرفته بودیم که دادگاه عالی آوازه جهانی دارد. اما الان بیبی (نتانیاهو) است که بعد از [آغاز] محاکمه‌اش، این نظام فوق‌العاده را با کمپین مستمر دروغ به کیسه بوکس تبدیل کرده. او تلاش کرد که نماینده عالی پلیس و دادستانی را نابود کند. حالا مشاور حقوقی و حتی قضات را. همه اینها در معرض حمله و تهدید هستند. اعتماد مردم دارد به اینها کم می‌شود».

 

هاآرتص خواستار محاکمه نتانیاهو شد و نوشت، دو روز پیش مرحله ارائه مدارک در دادگاه نتانیاهو در خصوص اتهامات رشوه، کلاهبرداری و خیانت در امانت آغاز شد. اما او باید آشکارا به دلیل جرایم دیگری مثل انتخابات مکرر [چهار انتخابات در کمتر از دو سال]، نبود بودجه، نبود رشد [اقتصادی] و [افزایش] بیکاری محاکمه شود.

 

این روزنامه در پایان یادداشت تأکید کرد، «بیبی باید آشکارا محاکمه شود زیرا سبب از دست رفتن اعتماد مردم به نهادهای حکومتی شده. او مسبب وضعیتی است که در آن، دروغ بهتر از حقیقت شده است. تنها کاری که می‌تواند بکند، اعلام استعفاست. او حتی نباید خواب رئیس جمهوری را هم ببیند. خیلی ساده بگویم، او باید برگردد خانه‌اش»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار