بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد
تنش‌های واشنگتن و مسکو؛

آمریکا درصدد تحریم و اخراج دیپلمات‌های روس

طبق گزارش یک رسانه آمریکایی، دولت جو بایدن بررسی اطلاعاتی ادعای دخالت روسیه در انتخابات و حملات هکری به واشنگتن را کامل کرد و درصدد تحریم و اخراج تعدادی از دیپلمات‌های روسی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 08
کد خبر: ۸۳۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که بحران در روابط واشنگتن و مسکو به دنبال اظهارات تند جو بایدن علیه روسیه و شخص رئیس‌جمهور این کشور ادامه دارد، یک رسانه آمریکایی از احتمال تحریم و اخراج دیپلمات‌های روسی خبر داد.

 

وبگاه بلومبرگ به نقل از «سه منبع مطلع» گزارش داد، دولت ایالات متحده بررسی اطلاعاتی ادعای دخالت روسیه در انتخابات و انجام حملات سایبری موسوم به آمریکا در پرونده ادعایی «سولار ویندز» را به اتمام رسانده و احتمالا به زودی اقدامات تلافی جویانه خود را اعلام می‌کند.

 

به گفته این منابع آگاه آمریکایی، «اقدامات احتمالی می‌تواند شامل اعمال تحریم‌ها و اخراج ماموران اطلاعاتی روسیه در آمریکا که با پوشش دیپلماتیک مشغول به کار هستند، باشد».

 

طبق گزارش بلومبرگ، قرار بوده که مقام‌های ارشد دولت جو بایدن روز چهارشنبه (دیروز به وقت محلی واشنگتن) درباره اقدامات مد نظر علیه روسیه دیدار و رایزنی کنند.

 

این وبگاه آمریکایی همچنین خبر داد، جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا و مشاوران ارشد او در حال حاضر باید «تنبیه سخت» روسیه از یک سو و جلب حمایت مسکو در پرونده‌هایی از قبیل احیای برجام، از سرگیری مذاکرات توافقات کنترل تسلیحاتی و مقابله با تغییرات اقلیمی را مورد بررسی قرار دهند.

 

جامعه اطلاعاتی آمریکا به این نتیجه رسیده که حملات سایبری علیه آمریکا در پرونده موسوم به «سولار ویندز»، توسط یک عامل احتمالا با منشا روسی انجام شده بود.

 

مقام‌های روسیه بارها اتهام‌زنی‌های آمریکایی‌ها درباره دخالت ادعایی مسکو در انتخابات آمریکا و حملات سایبری به این کشور را رد کرده‌اند.

 

در واپسین روزهای ۱۳۹۹ اظهارات تند جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا علیه روسیه و «قاتل» خواندن رئیس‌جمهور این کشور باعث شد مسکو «آناتولی آنتونوف» سفیر خود را از واشنگتن فرابخواند و او همچنان به آمریکا برنگشته است.

 

سفیر روسیه در آمریکا اخیرا بعد از بازگشت به کشورش گفته بود که روابط مسکو با واشنگتن در عمیق‌ترین بحران خود غرق شده است./ فارس

ارسال نظر