مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

درخواست برای حذف حساب مقام‌های ایران در «کلاب هوس»

سه قانونگذار آمریکایی در نامه‌ای به مدیر کلاب‌ هاوس از وی بابت عدم حذف حساب‌های کاربری مقام‌های ایرانی انتقاد کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 09
کد خبر: ۸۳۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سه قانونگذار جمهوری‌خواه آمریکایی در نامه‌ای به مدیر «کلاب‌هاوس» از این شبکه اجتماعی بابت تریبون دادن به مقام‌های جمهوری اسلامی ایران انتقاد کرده‌اند.

 

به نوشته فاکس‌نیوز، «جو ویلسون»، رئیس کارگروه امنیت ملی و امور خارجی در کمیته تحقیقاتی جمهوری‌خواهان به همراه دو قانونگذار جمهوری‌خواه دیگر در این نامه از اینکه به «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران اجازه استفاده از کلاب‌ هاوس برای طرح نظراتش درباره قرارداد میان ایران و چین داده شده انتقاد کرده‌اند.

 

این سه قانونگذار در بیانیه‌ای که در اختیار فاکس‌نیوز قرار گرفته‌ ادعا کرده‌اند: «اصلاً چرا کلاب‌ هاوس باید به وزیر خارجه رژیم ایران که تحت تحریم‌های آمریکا است اجازه داشتن حساب کاربری و میزبانی گفت‌وگویی جهت انتشار پروپاگاندا و دروغ‌هایش خطاب به هزاران نفر را بدهد؟ قوانین آمریکا باید به‌روزرسانی شوند تا پلتفورم‌های شبکه‌های اجتماعی از ارائه چنین خدماتی به تروریست‌ها خودداری کنند.»

 

آنها در نامه خود به «پائول دیویسون»، مدیر کلاب هاوس با یادآوری اینکه ظریف طبق فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۷۶ تحریم شده از او پرسیده‌اند آیا کلاب هاوس از ارائه خدمات به افرادی که طبق قوانین آمریکا تحریم شده‌اند حمایت می‌کند؟

 

سه قانونگذار آمریکایی همچنین از دیویسون پرسیده‌اند آیا او برگزاری جلسات گفت‌وگو توسط مقام‌های جمهوری اسلامی ایران را نقض سیاست‌ها، قوانین و دستورالعمل‌های کلاب هاوس می‌داند یا خیر؟

 

این نامه علاوه بر جو ویلسون به امضای «جیم بنکز»، رئیس کمیته تحقیقاتی جمهوری‌خواهان و «اندی بار»، یکی از اعضای این کمیته رسیده است.

 

نامه قانونگذاران آمریکایی در حالی نگاشته شده که قانونگذاران و مقام‌های آمریکایی بارها از دولت‌ها و کشورهای دیگر بابت نقض آزادی بیان انتقاد کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار