وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است نگاهی به وضعیت داعش ۱۱ سال پس از خلافت خودخوانده‌اش در عراق ادعای جدید ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بقائی: اسنپ‌بک در راستای تقابل با ایران است و با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد تایمز: از زمان انتخاب ترامپ، بریتانیا هدف شماره یک حملات سایبری روسیه بوده است عراقچی برای شرکت در اجلاس وزرای سازمان شانگهای عازم چین شد واکنش عراقچی به اظهارات سخیف نتانیاهو استمرار درگیری‌ها در سوریه با ۱۳۰ کشته و زخمی شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه «اربیل» عراق روسیه ادعای اکسیوس درباره غنی‌سازی ایران را تکذیب کرد بازداشت یکی از ساکنان بئر السبع به اتهام ارتباط با ایران انگلیس مدعی هدف قرار دادن بمب‌ساز داعش در سوریه شد پاکستان فشار واشنگتن برای به رسمیت شناختن اسرائیل را تکذیب کرد پوتین: دلیل اصلی تنش‌های روسیه و غرب، ژئوپلیتیک است

واکنش آلمان به اتفاقات نطنز

مقامات آلمانی می‌گویند که اتفاقات رخ در روز یک شنبه در نطنز برای مذاکرات برجام در وین نمی‌تواند سازنده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 12
کد خبر: ۸۳۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ، شبکه اسکای نیوز به نقل از مقامات آلمانی گزارش داد که برلین روند تحولات رخ داده در ایران را برای مذاکرات برجام در وین سازنده نمی‌داند.

 

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، وزیر خارجه روز دوشنبه هشدار دارد که اتفاقات مربوط به سایت غنی سازی نطنز خبر خوبی برای مذاکرات جاری در وین برای احیای توافق هسته ای 2015 نیست.

 

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان افزود: آنچه که ما اکنون از تهران میشنویم به ویژه از نطنز، چیز مثبتی برای مذاکرات نیست.

 

سخنگوی سازمان انرژی اتمی از وقوع حادثه‌ در بامداد یک شنبه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی‌سازی نطنز خبر داد و گفت: خوشبختانه این حادثه صدمات انسانی و آلودگی به دنبال نداشته و علل آن در دست بررسی است.

 

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی هم در واکنش به حادثه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز گفت: اقدام علیه مرکز غنی سازی نطنز، نشان دهنده شکست مخالفان پیشرفت های صنعتی و سیاسی کشور برای جلوگیری از توسعه چشمگیر صنعت هسته ای از یک سو و مذاکرات موفق برای رفع تحریم های ظالمانه است.

 

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه تاکید بر ضرورت برخورد جامعه بین المللی و آژانس بین المللی انرژی اتمی با این تروریسم هسته ای حق خود را برای اقدام علیه عاملان و آمران و مباشران محفوظ می دارد./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار