عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد

برلین: هنوز هیچ موفقیتی در مذاکرات وین حاصل نشده است

سخنگوی وزارت خارجه آلمان ضمن اشاره به باقی‌ماندن مسائل مهم حل‌نشده در مذاکرات احیای برجام در وین، تاکید کرد هنوز هیچ موفقیتی حاصل نشده که بخواهند آن را گزارش دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 03
کد خبر: ۹۰۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم امیدواری دیپلمات‌های حاضر در مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای ایران، دولت آلمان اما هنوز از باقی‌ماندن موانع اصلی در این گفت‌وگو خبر داد.

 

«ماریا آدِبار» سخنگوی وزارت خارجه آلمان بامداد امروز (پنجشنبه) ضمن اشاره به پیشرفت مناسب مذاکرات وین، گفت مسائل مهم اما هنوز برطرف نشده‌اند.

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، آدبار طی نشست خبری روزانه در برلین توضیح داد: «در کل، می‌توان گفت که وضعیت در وین به خوبی پیش می‌رود اما در حوزه‌های مهم بسیاری، سوالاتی وجود دارد که باید شفاف‌سازی شوند واینکه آن سوالات مهم هستند».

 

وی با بیان اینکه «مباحثات بسیار بسیار فشرده‌ای» در وین با تمرکز روی «موانع مهم و تعیین‌کننده» در انجام‌شدن است، گفت: «هر دو طرف (ایران و آمریکا) باید به نوبه خود گام‌هایی را درخصوص فعالیت‌های هسته‌ای و برداشتن تحریم‌ها انجام دهند تا توافق احیا شود».

 

بر اساس این گزارش، این مقام آلمانی ادامه داد: «چشم‌انداز [مذاکرات] در کل مثبت است، اما هنوز هیچ موفقیتی حاصل نشده که بخواهیم آن را گزارش دهیم و گفت‌وگوها هنوز فشرده هستند. از این منظر، الان ممکن نیست که پیش‌بینی کنیم چه زمانی موفقیت حاصل می‌شود».

 

به نوشته آناتولی، آدبار ضمن تاکید بر تمایل برلین برای احیای توافق هسته‌ای ایران، افزود:‌ «بر کسی پوشیده نیست که ما ماه‌هاست می‌خواهیم شاهد بازگشت هرچه سریعتر به برجام و پایبندی مجدد به این توافق باشیم».

 

کمیسیون مشترک برجام پس از بیش از یک هفته گفت‌وگوهای فشرده در چارچوب‌های دوجانبه و چندجانبه در سطوح مختلف در ساعت ۲۰:۱۵ چهارشنبه به وقت وین در محل گرندهتل این شهر تشکیل جلسه داد. این نشست چند ساعت بعد پایان یافت و مقرر شد روسای هیأت‌ها برای چند روز رایزنی به پایتخت‌ها بر‌گردند و مذاکرات ظرف روزهای آینده مجددا از سر گرفته شود.

 

پس از آن، «انریکه مورا»، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ابراز امیدواری کرد که توافق در خصوص برجام در دور بعدی گفت‌وگوهای هسته‌ای که از هفته آینده آغاز می‌شود حاصل خواهد شد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار