واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

واکنش آلمان به اتفاقات نطنز

مقامات آلمانی می‌گویند که اتفاقات رخ در روز یک شنبه در نطنز برای مذاکرات برجام در وین نمی‌تواند سازنده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 12
کد خبر: ۸۳۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ، شبکه اسکای نیوز به نقل از مقامات آلمانی گزارش داد که برلین روند تحولات رخ داده در ایران را برای مذاکرات برجام در وین سازنده نمی‌داند.

 

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، وزیر خارجه روز دوشنبه هشدار دارد که اتفاقات مربوط به سایت غنی سازی نطنز خبر خوبی برای مذاکرات جاری در وین برای احیای توافق هسته ای 2015 نیست.

 

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان افزود: آنچه که ما اکنون از تهران میشنویم به ویژه از نطنز، چیز مثبتی برای مذاکرات نیست.

 

سخنگوی سازمان انرژی اتمی از وقوع حادثه‌ در بامداد یک شنبه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی‌سازی نطنز خبر داد و گفت: خوشبختانه این حادثه صدمات انسانی و آلودگی به دنبال نداشته و علل آن در دست بررسی است.

 

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی هم در واکنش به حادثه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز گفت: اقدام علیه مرکز غنی سازی نطنز، نشان دهنده شکست مخالفان پیشرفت های صنعتی و سیاسی کشور برای جلوگیری از توسعه چشمگیر صنعت هسته ای از یک سو و مذاکرات موفق برای رفع تحریم های ظالمانه است.

 

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این حرکت مذبوحانه تاکید بر ضرورت برخورد جامعه بین المللی و آژانس بین المللی انرژی اتمی با این تروریسم هسته ای حق خود را برای اقدام علیه عاملان و آمران و مباشران محفوظ می دارد./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار