ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

عامل پخش کلیپ «صداهای عجیب سد کرخه» راهی زندان شد

دادستان عمومی و انقلاب شوش گفت: فردی که با انتشار کلیپی غیر واقعی از سد کرخه در فضای مجازی باعث ایجاد نگرانی و تشویش اذهان عمومی شده بود، دستگیر و روانه زندان شد
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 12
کد خبر: ۸۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر ،مصطفی نظری افزود: در پی انتشار یک کلیپ در فضای مجازی که در آن صداهای عجیبی از سد کرخه شنیده می شد، رسیدگی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

 

وی اظهار داشت: در بررسی های صورت گرفته مشخص شد این کلیپ توسط فردی تهیه، تدوین و در فضای مجازی منتشر شده است.

دادستان عمومی و انقلاب شوش افزود: ماموران پلیس اطلاعات پس از شناسایی با حکم قضایی موفق شدند عامل انتشار کلیپ را شناسایی و دستگیر کنند.

 

وی گفت: فرد دستگیر شده پس از انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد که پس از روبرو شدن با مستندات و قبول اتهام، راهی زندان شد.

 

نظری با اشاره به اینکه این کلیپ از پایه و اساس غیرواقعی بوده است، افزود: تولید و انتشار موارد غیر واقعی در فضای مجازی جرم است و نیروی انتظامی و قوه قضائیه با تولید کنندگان و انتشار دهندگان مواردی که موجب ترس، نگرانی و تشویش اذهان عمومی می شوند، برخورد قاطع و قانونی می کنند.

 

دادستان عمومی و انقلاب شوش گفت: فضای مجازی در بسیاری موارد با واقعیت فاصله دارد که از عموم مردم تقاضا می شود به موضوعاتی که در این فضا منتشر می شوند، توجه نکنند و اخبار را از طریق رسانه های رسمی و خبرگزاری ها پیگیری کنند.

 

افزایش دبی رودخانه ها و جاری شدن سیل برخی از روستاها و اراضی کشاورزی حاشیه رودخانه ها را به زیر آب برد و برخی از جاده های ترانزیتی نظیر جاده شوش اهواز مسدود شد.

در این ایام که مردم خوزستان در شرایط سختی بسر می برند برخی افراد با انتشار شایعاتی مبنی بر وجود مشکل در سدها بر این نگرانی می افزایند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار