ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد

پهباد های سپاه وضعیت سدها را رصد می کنند/2 هزار سپاهی به یاری مردم سیل زده شنافتند

سردار احمد خادم سید الشهدا درباره آخرین وضعیت سد‌های استان خوزستان گفت: پهپاد‌های نیروی زمینی سپاه آخرین وضعیت سد‌ها را رصد می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 09
کد خبر: ۸۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ، سردار احمد خادم سید الشهدا فرمانده قرارگاه کربلا نیروی زمینی سپاه درباره آخرین وضعیت سد‌های استان خوزستان گفت:: پهپاد‌های نیروی زمینی سپاه آخرین وضعیت سد‌ها را رصد می‌کنند.

وی ادامه داد: ۲ هزار نفر از نیرو‌های قرارگاه کربلا با امکانات و تجهیزات رده‌های تابعه در موضوع سیل امداد رسانی می‌کنند و تاکنون توانسته اند ۲۱ هزار نفر از افراد در خطر سیل را نجات دهند.

 

فرمانده قرارگاه کربلا نیروی زمینی سپاه با تاکید بر لزوم توجه به وضعیت سد‌ها تصریح کرد: سد‌های دز، کرخه و کارون مملو از آب هستند و دبی این سد‌ها بالا است. دبی آب سد‌های دز، کرخه و کارون بین ۱۵۰۰ تا ۳۵۰۰ متر مکعب است و این سد‌ها پهنه خوزستان را پر از آب کرده اند و تلاش ما این است که این آب‌ها را به هور شادگان، هور العظیم منتقل کنیم و باید سطح آب در این زمینه کاهش یابد.

 

وی درباره حاشیه سازی علیه سپاه درباره انفجار سیل بند‌ها خاطرنشان کرد: این انفجار‌ها اولا با هماهنگی و درخواست نهاد‌های ذیصلاح دولتی در امر سیل صورت گرفته و ثانیا هدف از انفجارسیل بند‌ها انتقال آب به تالاب‌ها و هور‌های و دریاچه‌های سطح استان جهت تسریع در روند انتقال آب بوده است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار