قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

محکومیت حمله به تأسیسات هسته‌ای نطنز از سوی قطر

وزارت امور خارجه قطر ضمن تأکید بر حمایت کامل دوحه از مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران، حمله به تأ‌سیسات هسته‌ای نطنز را به شدت محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 12
کد خبر: ۸۳۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر  وزارت خارجه قطر، عصر امروز (دوشنبه)، اعلام کرد که دوحه حمله به تأسیسات هسته‌ای نطنز را به شدت محکوم می‌کند.

در بیانیه یادشده آمده است: «کشور قطر حمله‌ای که تأسیسات هسته‌ای نطنز در ایران را هدف قرار دارد، به شدت محکوم می‌کند و آن را یک اقدام خرابکارانه خطرناک در نظر می‌گیرد؛ اقدامی که می‌تواند میزان تنش را افزایش دهد و بر امنیت و ثبات منطقه تأثیر منفی بگذارد».

در ادامه آمده است: «وزارت خارجه بر حمایت کامل کشور قطر از روند مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران به منظور دست‌یابی به یک حل‌و‌فصل جامع و راضی‌کننده برای تمام طرف‌‌ها تأکید می‌کند».

این بیانیه در حالی صادر شده است که روز گذشته، «بهروز کمالوندی» سخنگوی سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران از وقوع حادثه‌ای‌ در بخشی از شبکه توزیع برق تأسیسات غنی‌سازی نطنز خبر داد.

«علی اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی هم در واکنش به حادثه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز گفت: «اقدام علیه مرکز غنی سازی نطنز، نشان دهنده شکست مخالفان پیشرفت های صنعتی و سیاسی کشور برای جلوگیری از توسعه چشمگیر صنعت هسته ای از یک سو و مذاکرات موفق برای رفع تحریم های ظالمانه است».

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه نیز امروز در نشست هفتگی با خبرنگاران در این ارتباط اظهار داشت: اتفاق ناگواری که در نطنز رخ داد و بارها رژیم صهیونیستی از قبل می‌گفت و این روزها هم از منابع متعدد شنیده می‌شود که تایید می‌کنند که این رژیم پشت این داستان بوده است. پاسخ ایران انتقام از این رژیم در زمان و مکان خودش است/فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار