قیمت دلار امروز؛ دلار آزاد چند تومان شد؟ قیمت طلا امروز چند است؟ آخرین نرخ طلا، سکه و نیم‌سکه تاریخ دقیق ارائه کالابرگ با مبالغ جدید / کدام دهک‌ها یارانه بیشتری می‌گیرند؟ لغو تمام پرواز‌های ایران و عراق از روز سه‌شنبه صحت دارد؟ مرحله جدید کالابرگ از ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | مبلغ جدید و مشمولان اعلام شد قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار + جدول قیمت سکه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ سکه به ۲۳۰ میلیون برگشت قیمت طلا ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار واریز حقوق بازنشستگان شهریور ۱۴۰۵ آغاز شد + جزییات اعلام لیست جدید قیمت محصولات ایران خودرو ویژه شهریور ماه ۱۴۰۵ + جدول جزییات و شرایط عرضه اولیه فنقره در فرابورس نرخ خرید حواله دلار | نرخ جدید ارز برای بانک‌ها جزییات جدید پرداخت وام بانکی/ رقم جدید وام ازدواج و فرزندآوری اعلام شد نحوه تسویه حساب کالابرگ با فروشگاه‌ها اعلام شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵  + جدول

ریسک نزولی بازار رمز ارز بالا می‌رود؟

ریسک نزولی بازار رمز ارز بالا می‌رود؟ در چند روز اخیر بسیاری از ارزهای با مارکت‌کپ بالا در بازار کریپتوکارنسی‌ها سقف‌شکنی کردند و جو مثبتی در این بازار وجود دارد اما سوال اصلی اینجاست که چرا در این شرایط ریسک نزولی بازار بالا می‌رود؟
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 15
کد خبر: ۸۴۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر کارشناسان عقیده دارند جو بازار کریپتوکارنسی مثبت است و این بازار با استقبال زیادی در دنیا همراه شده است. از طرفی اکثر ارزهای با مارکت‌کپ بالا هم در سقف قیمتی خود قرار دارند. در این شرایط احتمال اصلاح در بازار زیاد می‌شود.

حسین شیبانی، کارشناس و تحلیلگر بازارهای مالی در گفتگو با تجارت‌نیوز در رابطه با بازار رمزارزها گفت: جو بسیار مثبتی در بازار وجود دارد و اقبال به سمت کریپتوکارنسی زیاد شده است اما در این شرایط باید دقت بیشتری داشته باشیم. زمانی که در بازار خوشبینی زیاد است، ریسک نزولی بیشتر می‌شود.

این کارشناس در ادامه گفت: منظور از اصلاح ریزش بازار نیست بلکه این اصلاح فرایندی طبیعی است. زمانی که سقف‌ها در بازار شکسته می‌شود بسیاری از معامله‌گران سیو سود می‌کنند و منتظر می‌مانند تا بازار اصلاح شود و دوباره در سقف قبلی ارز را خریداری کنند. مثلا بیت‌کوین تا ۶۴ هزار دلار رشد کرد اما دوباره روندی نزولی گرفت و تا ۶۲ هزار واحد اصلاح داشت.

این کارشناس در رابطه با احتمال ریزش بازار کریپتو گفت: فعلا جو بازار مثبت است و باید اتفاق عجیبی بیفتد تا اقبال از این بازار برگردد و روند نزولی در پیش بگیرد. اگر اخبار منفی جدی در رابطه با مقابله با این بازار منتشر شود احتمال اصلاح زیادتر می‌شود. این موضوع را فراموش نکنید که نهادهای مالی قدرتمند زیادی در این بازار فعالیت می‌کنند که اگر بازار وارد فاز اصلاحی شود می‌تواند ریزش سنگینی را رقم بزند.

شیبانی در رابطه با سقف‌شکنی رمزارزها گفت: وقتی که قیمت به محدوده‌ای برسد که تا حالا نرسیده است بعد از رشد اصلاح در پیش دارد و در این شرایط نباید از هول حلیم در دیگ افتاد. وقتی یک ارز در یک روز ۷۰ درصد سود حاصل می‌کند احتمالا روز بعدش ۱۵ درصد اصلاح خواهد داشت و خیلی از فعالان تا سودهای خوب می‌بینند در این اینگونه ارزها سرمایه‌گذاری می‌کنند که این موضوع اشتباه است./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار