با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

تاثیر بلندمدت ویروس کرونا بر ریه چیست؟

در انگلیس مطالعه سراسری جدیدی به سرپرستی متخصصان "امپریال کالج لندن" آغاز شده است که به بررسی اثرات منفی و بلندمدت کووید-۱۹ بر ریه‌ها می‌پردازد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 17
کد خبر: ۸۴۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  این مطالعه که با عنوان «مطالعه بینابینی بیماری ریوی کووید طولانی در انگلیس» (UKILD-Long COVID) معرفی شده، بر عارضه التهاب و لطمه به بافت‌ ریه و یافتن راه درمان و جلوگیری از ناتوانی در مبتلایان به کووید-۱۹ طولانی، تمرکز می‌کند.

 

بیماران مبتلا به کووید-۱۹ طولانی از عوارض ناشی از لطمه به بافت‌ ریه از جمله تنگی نفس، سرفه، خستگی شدید و محدودیت توانایی ورزش حتی ماه‌ها پس از پشت سر گذاشتن عفونت، شکایت دارند. داده‌هایی که اداره آمار ملی انگلیس هفته گذشته منتشر کرد، نشان داد که بیش از یک میلیون نفر در این کشور با عوارض کووید طولانی درگیر هستند./ ایسنا

 

گزارش اداره آمار ملی انگلیس اعلام کرده است که این عوارض بر کیفیت زندگی روزمره ۶۷۴ هزار نفر اثر گذاشته است. همچنین ۲۰۰ هزار نفر از مبتلایان به کووید طولانی می‌گویند که توانایی آن‌ها برای فعالیت‌های معمولی زندگی روزمره به شدت محدود شده است.

 

به گفته نهاد «پژوهش و ابتکار بریتانیا»، حامی مالی این مطالعات، نوع حاد کووید-۱۹ می‌تواند به بافت ریه صدمه بزند و آسیب این عضو حیاتی و در نتیجه، مشکلات تنفسی را سبب شود. این به معنای آن است که بیمار در بلندمدت به تنگی نفس و دشواری در انجام امور روزمره زندگی دچار می‌شود. در اصطلاح پزشکی به التهاب و لطمه به بافت ریه، «فیبروز ریه» گفته می‌شود.

 

شواهد اولیه حاکی از آن است که ریه ۲۰ درصد بیماران ترخیص شده از بیمارستان، لطمه می‌بیند اما جزئیات بیشتر از تاثیر آن در افرادی که دچار کووید طولانی می‌شوند، نامعلوم است.

 

پرفسور «ژیزلی جنکینز» که سرپرستی این مطالعه را برعهده دارد می گوید: این مطالعات به ما کمک می‌کند که عوارض شایع کووید طولانی و اثرات آن بر دستگاه تنفسی را دریابیم و برای بیمارانی که در نتیجه ابتلا به کووید-۱۹ به التهاب مزمن ریوی دچارشده‌اند، راه درمانی پیدا کنیم. تنگی نفس برای بسیاری از بیماران مبتلا به کووید طولانی به ویژه هنگام فعالیت، یک مشکل بزرگ است. در افرادی که بافت ریوی آنان بیشتر صدمه دیده است، این یک بیماری مخرب است اما ما هنوز از تعدد موارد و طول عواقب این عارضه بی اطلاعیم. حتی اگر عواقب بلندمدت آن از لطمات ریوی مشابه با آنفلوآنزا وخیم‌تر نباشد اما تعداد کسانی که به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند بسیار زیاد است.

 

«آماندا سالوُوِی»، وزیر علوم انگلیس نیز در این باره می‌گوید: این مطالعات که در سطح کشوری انجام می‌شود، تاثیرات کامل کووید-۱۹ در لطمه زدن به بافت ریه را بررسی می‌کند و امیدواریم به درمان‌های جدیدی که می‌تواند برای کلیه بیماران در سراسر جهان مفید باشد، کمک کند.

 

بنابر گزارش ایندیپندنت، در این مطالعات، روی حدود ۲۵۰ بیمار دارای عوارض ریوی پس از سه تا ۱۲ ماه از ابتلا به کووید-۱۹، مطالعه خواهد شد. برخی از این بیماران با دستگاه بسیار پیشرفته «زِنُون ام‌آرآی» اسکن می‌شوند که تاثیر فعل و انفعالات گازی داخل ریه را نشان می‌دهد. این مطالعات ابتدا به مدت یک سال وضعیت بیماران را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و سپس با توجه به سابقه مریض، برای مدت زمان طولانی‌تری ادامه خواهد یافت./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار