چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

ماجرای سوء استفاده مدیران آبادانی از سهمیه واکسن پاکبان‌ها

رئیس شورای عالی استان ها درباره سوء استفاده برخی از مدیران شهری آبادان از سهمیه واکسن پاکبان‌ها توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 17
کد خبر: ۸۴۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا احمدی، رئیس شورای عالی استان‌ها با تکذیب اخبار منتشر شده در برخی از رسانه ها، مبنی بر اینکه اعضای شورای شهر آبادان از واکسن‌های در نظر گرفته شده برای پاکبانان استفاده کرده اند، گفت: خود من نیز از شنیدن این خبر نگران شدم و بلافاصله موضوع را پیگیری کردم.

 

احمدی با بیان اینکه در پیگیری‌های خود با امام جمعه محترم و شهردار آبان تماس گرفته، اظهار داشت: بر اساس پیگیری‌ها نام اعضای شورای شهر در فهرست کسانی که واکسن زده اند نیست.


وی با اشاره به اینکه آبادان ۵۰۰ پاکبان دارد، افزود: در کل ۲۱۹ سهیمه برای پاکبان‌ها در نظر گرفته شده بود، اما در روز اول، فقط ۳۰ نفر برای دریافت سهمیه خود مراجعه می‌کنند.

 

رئیس شورای عالی استان‌ها افزود: اکثر پاکبان‌ها تحت تاثیر سوء تبلیغات فضای مجازی بودند و گمان می‌کردند که این واکسن‌ها مضر است!

 

احمدی گفت: در مجموع ۱۰۴ نفر واکسن زده اند که ۸ نفر از آن‌ها از مدیران شهرداری و ۲۴ نفر از شهروندان دارای بیماری زمینه‌ای بودند و ما بقی نیز پاکبان هستند.

 

وی افزود: هم اکنون ۱۱۵ واکسن باقی مانده است.

 

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه اظهاراتی مانند سخنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر اینکه اعضای شورای شهر با ماسک به محل واکسیناسیون رفته اند، توجیهی ندارد، افزود: همه کسانی که واکسن زده اند کارت ملی همراه داشته اند.

 

احمدی تصریح کرد: اگر در این زمینه شهرداری قصور کرده دستگاه قضا باید ورود کند و آن‌ها را تحت تعقیب قضایی قرار دهد./ شبکه خبر



ارسال نظر
آخرین اخبار