موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

جزییات حادثه نطنز از زبان جلال زاده

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به تشریح جزییات حادثه اخیر نطنز بر اساس بازدید صورت گرفته از این سایت هسته ای پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 19
کد خبر: ۸۴۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وحید جلال زاده با اشاره به بازدید هیاتی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تاسیسات نطنز بعد از حادثه اخیر گفت: مسئله نفوذ در بسیاری از خرابکاری‌ها مشهود بوده که تاکنون هم بسیاری از نفوذی‌ها شناسایی و حتی محاکمه و به مردم معرفی شده اند لذا قطعاً در حادثه نطنز نیز دست نفوذی‌ها مشخص خواهد شد.

 

وی افزود: بعد از حادثه اخیر هیاتی از کمیسیون امنیت ملی سفری به نطنز داشت که علاوه بر برگزاری جلسه مفصلی با مسئولان امنیتی مجتمع هسته‌ای نطنز، از سالن آن یعنی محل حادثه بازدید به عمل آمد. این سالن عمدتا مجهز به سانتریفیوژهای نسل قدیم بوده که به گفته مسئولان عمده این سانتریفیوژها عمر خودشان را کرده بود. این مجتمع، برق خود را از دو نقطه دریافت می‌کرد و تدابیر لازم دیده شده بود.

 

وی ادامه داد: اکنون جزییات این اتفاق توسط دستگاه‌های امنیتی در حال بررسی است، تیم لازم در آنجا حضور یافته تا مشخص شود دقیقا چه اقداماتی برای خرابکاری انجام شده است. البته تعداد قابل توجهی از سانتریفیوژها آسیب ندیده و به فعالیت خود ادامه می‌دهند. ما سانتریفیوژهای لازم برای جایگزینی داریم و جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این کار، سانتریفیوژهای جدیدی را جایگزین سانتریفیوژهای قدیمی می‌کند.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که ظرفیت‌های مجموعه نطنز بسیار زیاد است و نمی‌توان به راحتی از آن گذشت. لازم به تاکید مجدد است که عمر مفید عمده سانتریفیوژهای مستقر در آن سالن، گذشته بود و سانتریفیوژ به تعداد کافی برای جایگزینی وجود دارد.

 

جلال زاده با اشاره به جلسه کمیسیون امنیت ملی با وزیر خارجه گفت: در این جلسه، گفته شد که خوب است برای اقدام متقابل حادثه نطنز تا اطلاع ثانوی از مذاکرات خارج شویم و مذاکرات به زمان دیگری موکول شود چون سطح غنی‌سازی ما در برجام کمتر از چهار درصد بوده که اکنون یه ۶۰ درصد رسیده و این دست بالای ما در مذاکرات است. البته حتما برای اینکه دشمن را در جای خودش بنشانیم، باید اقدام متقابل انجام دهیم.

 

وی با تاکید بر اینکه «قطعا باید مشخص شود که چه کسی در این حادثه کوتاهی کرده است» افزود: تمام تلاش مجلس این است که در وهله اول به ارتقای سطح امنیتی مان کمک شود لذا در صورت نیاز به طرح سوال از وزیر و مسئولان ذیربط ، این موضوع را پیگیری می‌کنیم. به هر حال جلسات مستمری تشکیل می شود تا مشخص شود ما از چه جاهایی آسیب می‌بینیم.

 

جلال زاده در پایان با بیان اینکه « ما باید مسیر اقتدار خود را پیش ببریم»، خاطرنشان کرد: نیروی انسانی نخبه در حوزه هسته‌ای بسیار مهم است اما در این دولت به خوبی با نخبگان برخورد نشد و بسیاری از آنان منزوی شدند./ ایسنا

 

ارسال نظر