غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پکن: رفع کامل تمامی تحریم‌های ایران، کلید موفقیت مذاکرات وین است

نماینده چین در سازمان‌های بین‌المللی با تاکید بر لزوم برداشته‌شدن کامل تمامی تحریم‌های آمریکا علیه ایران، گفت مذاکرات در وین وارد مرحله جدیدی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «وانگ کان» فرستاده چین در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین و نماینده پکن در نشست کمیسیون مشترک برجام، خواستار رفع کامل تمام تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران شد.

 

وانگ عصر سه‌شنبه بعد از پایان دور جدید گفت‌وگوهای نشست کمیسیون مشترک برجام در وین گفت رفع تمامی تحریم‌ها علیه ایران، کلید موفقیت مذاکرات کنونی برای احیای توافق هسته‌ای است.

 

به نوشته خبرگزاری «شینهوا»، وی ضمن «مفید و سودمند» توصیف کردن مذاکرات در روزهای اخیر، از ورود این گفت‌وگوها به مرحله جدیدی خبر داد.

 

وانگ تصریح کرد که چین از گفت‌وگوهای فشرده کمیسیون مشترک برجام در دو کارگروه، برای تهیه پیش‌نویس متن‌هایی از مقدمات از سر گیری پایبندی آمریکا و ایران به توافق هسته‌ای استقبال می‌کند.

 

بر اساس این گزارش، نماینده پکن در وین توضیح داد، تمامی طرف‌ها اکنون درک واضح‌تری از چهارچوب و مؤلفه‌های آن مقدمات مذکور به‌دست آورده‌اند و این اقدامات پایه‌ای محکم برای مرحله بعد گفت‌وگوهای کمیسیون مشترک برجام ایجاد کرد.

 

به نوشته شینهوا، وی همچنین افزود که چین از شروع مجدد هرچه سریعتر اجرای برجام توسط آمریکا و ایران استقبال کرده و آماده است تا دست در دست با دیگر طرف‌های مرتبط برای ارتقای گفت‌وگوها درخصوص متن‌های ماهوی، با هدف رسیدن به نتایج قابل قبول برای تمامی طرف‌ها، همکاری کند.

 

نشست کمیسیون مشترک برجام بعدازظهر سه‌شنبه در «گرندهتل» وین برگزار و قرار شد گفت‌وگوها در هفته آینده ادامه یابد. در این نشست، رؤسای هیات‌های مذاکره‌کننده کشورهای طرف ‌برجام به بحث و بررسی در خصوص آخرین وضعیت گفت‌وگوهای فنی و پیش‌نویس‌های اولیه متون و نحوه تداوم گفت‌وگوها پرداختند.

 

در نشست دیروز کمیسیون مشترک، «سید عباس عراقچی» معاون وزیر خارجه و رئیس هیأت ایرانی ضمن تأکید مجدد اصول و مواضع جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با برجام و مسیری که باید طی شود، روند کنونی گفت‌وگوها را به رغم دشواری‌ها و چالش‌های موجود رو به جلو ارزیابی کرد.‌

 

اتحادیه اروپا نیز در بیانیه‌ای گفت: «کمیسیون مشترک تصمیم گرفته تا گروه کارشناسی سومی ایجاد کند تا شروع به بررسی توالی احتمالی اقدامات مربوطه کند»./ فارس

ارسال نظر