محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

هاشمی: به سیدحسن نامه نوشتم که کاندیدا نشود

هاشمی: به سیدحسن نامه نوشتم که کاندیدا نشود عضو سابق حزب کارگزاران گفت: من برای سیدحسن خمینی نامه نوشتم که نامزد انتخابات نشود و به چند دلیل نیز مخالف بودم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سید حسن خمینی که از او به عنوان یکی از کاندیداهای احتمالی اصلاح‌طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 نام برده می‌شد، چند روز قبل علام کرد که پس از مشورت با رهبر معظم انقلاب تصمیم گرفته است از حضور در انتخابات به عنوان کاندیدا خودداری کند.

 

در همین رابطه، محمد هاشمی عضو سابق حزب کارگزاران در گفت‌وگو با مشرق درباره انتخابات 1400 گفته است: اگر حسن خمینی رئیس‌جمهور می‌شد با این فرهنگی که در رسانه‌ها حاکم است او را سیبل می‌کردند.

 

وی افزود: مشکلات کشور روی دوش رئیس‌جمهور است، شما امروز می‌بینید که بیشتر از آن‌که دولت روحانی نقد شود؛ خود ایشان مورد فشار جامعه است.

 

محمد هاشمی تصریح کرد: من برای سیدحسن خمینی نامه نوشتم که نامزد انتخابات نشود و به چند دلیل مخالف بودم که ایشان نامزد انتخابات شود. حاج حسن آقا ابسته به بیت امام(ره) هستند و شرایط امروز کشور نیز سخت است. رئیس‌جمهور شدن او نمی‌توانست شرایط را عوض کند.

 

برادر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی خاطر نشان کرده است: آن‌هایی که حسن خمینی را نامزد کرده بودند می‌خواستند برای او معاون قوی بگذارند و دولت او را مدیریت کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار