پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد جزئیات جلسه کمیته ویژه با هیأت ادعایی حقیقت‌یاب درباره ناآرامی‌های ۱۴۰۱ بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد فردیس از کرج جدا می‌شود دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ تمدید شد معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است

رئیسی، قالیباف و ظریف در صدر نامزدهای محبوب انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

آخرین نظرسنجی‌ها از صدرنشینی آیت‌الله رئیسی در لیست نامزدهای محبوب احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ خبر می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در آخرین نظرسنجی خود (فروردین 1400) با جامعه آماری افراد بالای 18 سال کل کشور و اندازه نمونه 1569 از طریق مصاحبه تلفنی میزان رأی احتمالی مردم به شخصیت‌های سیاسی را (در صورت کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400) مورد سنجش قرار داده است، از مردم پرسیده شد «من اسم چند شخصیت سیاسی را می‌خوانم. اگر هرکدام کاندیدای ریاست جمهوری شوند تا چه‌حد احتمال دارد شما به هریک از این افراد رأی بدهید؟»، نتایج در قالب نمودار به‌تفکیک شخصیت‌های سیاسی ارائه شده است.

 

با توجه به اینکه امکان انجام پرسش‌های زیاد در نظرسنجی تلفنی وجود ندارد لذا نمی‌توان محبوبیت همه افرادی را که در گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای نام آن‌ها مطرح هست مورد سنجش قرار داد. ایسپا در هر نوبت از نظرسنجی برخی اسامی را مطرح می‌کند.

 

بر اساس نظرسنجی این مرکز، 43.3 درصد از مردم گفته‌اند که قطعاً در انتخابات 1400 شرکت می‌کنند و 4.7 درصد نیز گفته‌اند که به‌احتمال زیاد شرکت خواهند کرد.

20.8 درصد گفته‌اند که هنوز تصمیمی نگرفته‌اند و 5.8 درصد گفته‌اند که احتمال کمی دارد که شرکت کنند.

25.3 درصد مردم نیز اعلام کرده‌اند که به هیچ وجه شرکت نمی‌کنند./تسنیم

ارسال نظر