درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های شرقی و غربی/ دستگیری ۶۳ نفر متجاوز وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

رئیسی، قالیباف و ظریف در صدر نامزدهای محبوب انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

آخرین نظرسنجی‌ها از صدرنشینی آیت‌الله رئیسی در لیست نامزدهای محبوب احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ خبر می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 21
کد خبر: ۸۴۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در آخرین نظرسنجی خود (فروردین 1400) با جامعه آماری افراد بالای 18 سال کل کشور و اندازه نمونه 1569 از طریق مصاحبه تلفنی میزان رأی احتمالی مردم به شخصیت‌های سیاسی را (در صورت کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری سال 1400) مورد سنجش قرار داده است، از مردم پرسیده شد «من اسم چند شخصیت سیاسی را می‌خوانم. اگر هرکدام کاندیدای ریاست جمهوری شوند تا چه‌حد احتمال دارد شما به هریک از این افراد رأی بدهید؟»، نتایج در قالب نمودار به‌تفکیک شخصیت‌های سیاسی ارائه شده است.

 

با توجه به اینکه امکان انجام پرسش‌های زیاد در نظرسنجی تلفنی وجود ندارد لذا نمی‌توان محبوبیت همه افرادی را که در گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای نام آن‌ها مطرح هست مورد سنجش قرار داد. ایسپا در هر نوبت از نظرسنجی برخی اسامی را مطرح می‌کند.

 

بر اساس نظرسنجی این مرکز، 43.3 درصد از مردم گفته‌اند که قطعاً در انتخابات 1400 شرکت می‌کنند و 4.7 درصد نیز گفته‌اند که به‌احتمال زیاد شرکت خواهند کرد.

20.8 درصد گفته‌اند که هنوز تصمیمی نگرفته‌اند و 5.8 درصد گفته‌اند که احتمال کمی دارد که شرکت کنند.

25.3 درصد مردم نیز اعلام کرده‌اند که به هیچ وجه شرکت نمی‌کنند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار