نئاندرتال‌ها به خدا اعتقاد داشتند؟ کنترل نسبی آتش‌سوزی در جنگل‌های حفاظت‌شده «الیت» ابطال آنی معاینه فنی خودرو‌های فاقد صلاحیت در معابر تهران معاون وزیر بهداشت: ۸۰ درصد جانباختگان سوانح رانندگی کمتر از ۵۰ سال دارند نظر آموزش و پرورش پیرامون تعطیلی مدارس در هوای آلوده فرماندار کردکوی: ۳۰۰۰ متر از جنگل‌های درازنو درگیر آتش است / درخواست بالگرد دادیم هوای تهران در مرز هشدار بنفش/ شهر ری با شاخص ۲۸۱ آلوده‌ترین نقطه مهار آتش الیت با ۱۱۵ عملیات بالگرد‌ها و ۱۳ پرواز ایلیوشین مدارس استان البرز غیر حضوری شد شاخص آلودگی شهر تهران از۲۰۰ عبور کرد و وارد محدوده بسیار ناسالم شد خودرو‌های متخلف طرح زوج و فرد تا ساعت ۱۸ توقیف می‌شوند + جزئیات جریمه‌ها آخرین وضعیت آتش سوزی در جنگل‌های الیت ورود دادستانی به آتش سوزی جنگل‌های الیت/ سهل انگاری منابع طبیعی و محیط زیست؟ هشدار بهداشتی: آنفلوانزای نوع A بسیار شدید در راه است! فوری/ آلودگی هوا، مدارس تهران و ادارات ۳ و ۴ آذرماه در وضعیت تعطیلی اضطراری قرار داد دستگیری شرور فضای مجازی در شهرک مسعودیه تهران

لغو منع تردد شبانه در نیمه ماه رمضان/ آیا پیک پنجم کرونا در راه است؟

طبق گفته ستادملی مقابله با کرونا، قرار است طرح «منع تردد شبانه» در شب‌های قدر لغو شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حدود چند ماه از اجرای طرح «منع تردد شبانه» در کشور می‌گذرد و تاکنون پلیس راهور آن را به طور جدی در دستور کار خود قرار داده تا تردد شهروندان از ساعت ۲۲ الی ۳ بامداد موجب اوج‌گیری ویروس چموش کرونا نشود و مردم رفت‌وآمد‌های خودشان را تا حد ممکن کنترل کنند؛ اما حدود چند هفته است که با توجه به اعمال سخت محدودیت‌ها و جدی گرفتن منع تردد شبانه، باز هم شاهد تازیدن بیش از پیش کرونا هستیم.

 

اما امروز خبری مبنی بر لغو منع تردد شبانه در شب‌های قدر را شنیدیم که برای اکثر افراد جامعه شاید خبر خوشایندی نباشد، زیرا با انجام این کار تنها خانواده‌های ایرانی قربانی می‌شوند و لازم است که مسئولان برای تصمیم‌گیری کمی نگاه واقع‌بینانه داشته باشند تا شاهد آمار فوتی کرونا و شدت آن نباشیم، با این اقدام نه تنها مشکلی حل نمی‌شود بلکه ممکن است پیک پنجم کرونا مهمان ما شود.


اگر قرار است مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند، مسئولان هم باید برای تصمیمات خودشان کمی حساسیت به خرج دهند و وضعیت جامعه را در نظر بگیرند، اگر تنها نگاهی به میزان فوتی‌های هرروزه داشته باشید قطعا نظرتان عوض خواهد شد، شاید نشود تمام کشور را تعطیل کرد، اما می‌توان طرح‌های پیشگیری از بیماری کرونا را جدی گرفت؛ در این راستا امروز با سرهنگ عین‌الله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا گفتگو کردم، او به باشگاه خبرنگاران جوان گفت که هنوز طرح لغو منع تردد شبانه در شب‌های قدر به پلیس ابلاغ نشده، اما در صورت ابلاغ و تصویب ما آن را اجرا خواهیم کرد.

 

حال باید منتظر بمانیم و ببینیم این تصمیم ناگهانی که باعث شوکه شدن بسیاری از مردم جامعه شد، قرار است چه تبعاتی داشته باشد، آیا میزان تلفات کرونایی را کاهش می‌دهد یا باید در انتظار پیک پنجم ویروس منحوس باشیم؟/باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار