وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

روسیه: تروریست‌ها در سوریه در فکر حمله شیمیایی هستند

یک نهاد نظامی روسی در سوریه گفت که تروریست‌های مستقر در استان ادلب، در پی حمله شیمیایی و متهم کردن دولت دمشق هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نائب رئیس نهاد نظامی موسوم به «مرکز آشتی روسیه در سوریه»  شب گذشته (جمعه) گفت که تروریست‌های مستقر در استان ادلب، در حال برنامه‌ریزی برای استفاده از سلاح شیمیایی و سپس متهم کردن ارتش سوریه هستند.

 

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، «الکساندر کاربوف» گفت که اطلاعاتی در دست است که نشان می‌دهد تروریست‌های «هیئه تحریر الشام» (جبهة النصره سابق) مواد سمی را به اطراف ادلب و مناطق «جسر الشغور» و «بداما» انتقال داده است.

 

به گفته وی، فعالیت گروهک موسوم به «کلاه سفیدها» نیز در منطقه افزایش یافته است و تروریست‌ها تلاش دارند با دستکاری اطلاعات در راستای بدنامی دولت سوریه تلاش کنند.

 

او همچنین گفت که آماده شدن تروریست‌ها برای حمله شیمیایی پس از موضع اخیر سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی علیه دولت سوریه صورت می‌گیرد.

 

سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPWC)در ۲۳ فروردین ماه با انتشار گزارشی ادعا کرد که نیروی هوایی وابسته به دولت سوریه در حمله هوایی ۴ فوریه ۲۰۱۸ به سراقب سوریه دست‌کم از یک بمب شیمیایی استفاده کرده که در نتیجه آن ۱۲ نفر مجروح شدند.

 

دولت سوریه نیز در واکنش گفت که این سازمان با گزارش‌های جعلی خود به ابزاری برای اجرای برنامه‌های خصمانه آمریکا علیه دمشق تبدیل شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار