سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم

خطیب زاده: جنایات علیه مردم فلسطین و ساکنان بیت المقدس را متوقف کنید

سخنگوی وزارت امور خارجه جمعوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن اقدامات و تجاوزات رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان اشغالگر علیه مقدسات و ساکنان بیت المقدس بر ضرورت فوری توقف اقدامات وحشیانه صهیونیست ها تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (شنبه) اقدامات و تجاوزات رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان اشغالگر علیه مقدسات و ساکنان بیت المقدس  را محکوم کرد.

وی همچنین بر ضرورت فوری توقف اقدامات وحشیانه صهیونیست ها تاکید کرد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن تجلیل از مقاومت و پایداری مردم فلسطین به ویژه ساکنان و جوانان شهر قدس در برابر صهیونیستهای جنایتکار، بر ضرورت تحرک مجامع بین المللی به منظور توقف اقدامات ضد حقوق بشری اسرائیل علیه مردم بی دفاع فلسطین و تعرض به اماکن مقدسه قدس تاکید کرد. 

 

خطیب زاده با اشاره به تداوم اشغالگری و جنایت صهیونیست ها علیه مردم فلسطین، بر ضرورت حمایت از مقاومت تا آزادی فلسطین تاکید کرد و افزود: سرزمین فلسطین از آن مردم فلسطین است و رژیم صهیونیستی رژیمی غاصب و اشغالگر است و تنها راه حل بحران فلسطین برگزاری همه پرسی در میان ساکنان اصلی سرزمین فلسطین است.

 

به گزارش فارس، نظامیان رژیم صهیونیستی روز جمعه به نمازگزاران فلسطینی در قدس اشغالی حمله کرده و تعدادی از آنها را بازداشت کردند. بر اساس گزارش‌ها، نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی به سوی نمازگزاران گاز اشک آور شلیک کرده که تعدادی از فلسطینی ها با مشکلات تنفسی مواجه شدند. از سوی دیگر، نیروهای امنیتی رژیم اشغالگر اقدام به بازداشت تعدادی از فلسطینیان در باب العامود در قدس اشغالی کردند.

 

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن نیز تجاوزهای جنایت آمیز صهیونیست‌ها علیه نمازگزاران در قدس اشغالی را محکوم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار