انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

واکنش خطیب زاده به بیانیه ی ضد ایرانی عربستان در شورای همکاری خلیج فارس

واکنش خطیب زاده به  بیانیه ی ضد ایرانی عربستان در شورای همکاری خلیج فارس سخنگوی وزارت امور خارجه در توئیتی با بیان اینکه عربستان سعودی به نام شورای همکاری خلیج فارس، بیانیه‌ای ضد ایرانی منتشر کرد، نوشت: منطقه ما بیش از هر زمان دیگری نیازمند گفت‌وگو و شکل دهی ترتیبات منطقه‌ای فراگیر است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 21
کد خبر: ۸۱۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) در توئیتی به زبان عربی با اشاره به بیانیه اخیر شورای همکاری خلیج فارس و طرح اتهامات بی اساس علیه کشورمان نوشت: عربستان سعودی به نام شورای همکاری خلیج فارس بیانیه‌ای ضد ایرانی منتشر کرد. ولی ایران در پاسخ به پیام امیر قطر که توسط وزیر خارجه آن کشور تسلیم تهران شد، بر ضرورت گفت‌وگوی منطقه‌ای تأکید کرد.

 

گفتنی است چندی پیش «حمیدرضا دهقانی پوده» سفیر جمهوری اسلامی ایران در دوحه پاسخ حسن روحانی به نامه اخیر امیر قطر را تحویل مقامات وزارت خارجه قطر داد.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین در این توئیت افزود: منطقه ما اکنون، بیش از هر زمان دیگری نیازمند گفت‌وگو و شکل دهی ترتیبات منطقه‌ای فراگیر است.

 

خطیب‌زاده در این توئیت نوروز را نیز تبریک گفته است.

 

به گزارش فارس، شورای همکاری خلیج فارس در یکصد و چهل وهفتمین نشست خود در بیانیه‌ای اتهاماتی بی اساس را به جمهوری اسلامی ایران نسبت داد. اعضای شورای همکاری خلیج فارس در این بیانیه با اشاره به تحولات نظامی در یمن، ایران را متهم به اجرای اقداماتی برای برهم زدن ثبات در منطقه متهم کردند.

 

شورای همکاری خلیج فارس در این بیانیه ایران را به قاچاق سلاح برای انصارالله یمن متهم و اعلام کر‌د که «هر گونه مذاکرات آتی با تهران بایستی موشک‌های بالستیک و برنامه هسته‌ای ایران را شامل شود.»

 

خطیب‌زاده پس از این نشست به بیانیه مذکور واکنش نشان داد و با بیان اینکه برخی اعضای شورا متاثر از فشار رژیم سعودی، همچنان دلباخته پروژه شکست خورده ایران هراسی هستند، این سؤال را مطرح کرد که پیگیری این روند اشتباه طی دهه‌های گذشته تا کنون چه دستاوردی برای ثبات و امنیت منطقه‌ای داشته است؟ 

 

وی افزود: رژیم عربستان با گروگان گرفتن شورا و اجلاس‌های آن و تحمیل دیدگاه‌های ویرانگر خود، نفرت و خشونت را در منطقه ترویج می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار