اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم

دیدار ظریف با رئیس مجلس عراق

رئیس مجلس عراق در دیدار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از فراهم شدن شرایط گسترش تجارت بین ایران و عراق حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در مقصد دوم سفرش به منطقه و پس از حضور در دوحه، امروز (دوشنبه) وارد بغداد شد، در ادامه دیدار با مقامات عراقی با «محمد الحلبوسی» رئیس مجلس این کشور ملاقات کرد.

 

وزیر امور خارجه ایران در این دیدار با تاکید بر دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در همگرایی منطقه‌ای از نقش سازنده عراق در این راستا استقبال کرد.

 

ظریف با اشاره به اینکه رعایت مصوبه پارلمان عراق در خصوص خروج نیروهای بیگانه احترام به حاکمیت عراق است، افزود: آمریکایی‌ها در خاک عراق حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را به شهادت رساندند.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از انتخابات پیش روی ایران و عراق به عنوان‌ نماد حاکمیت مردم در دو کشور یاد و برای عراق در برگزاری انتخاباتی آرام آرزوی موفقیت کرد.

 

حمایت الحلبوسی از فراهم شدن شرایط گسترش تجارت بین ایران و عراق

«محمد الحلبوسی» رئیس مجلس عراق نیز در این دیدار به نقش دولت‌ و‌ مجلس عراق در کمک به شکل گیری فضای آرام در منطقه‌ اشاره و از فراهم شدن شرایط گسترش تجارت بین ایران و عراق حمایت کرد.

 

 وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از این با «فؤاد حسین» وزیر خارجه و «برهم صالح» رئیس جمهور عراق دیدار و گفت‌وگو کرد. وزیر امور خارجه ایران در دیدار با همتای عراقی ضمن استقبال از ایفای نقش عراق در منطقه و ابراز نگرانی از اقدامات اخیر داعش در این کشور، بر پیگیری پرونده ترور شهید سلیمانی و همرزمانش تأکید کرد.

 

وزیر امور خارجه در دیدار با رئیس جمهور عراق ضمن با اهمیت خواندن نقش و حضور تاثیرگذار عراق در موضوعات منطقه، بر ضرورت وجود یک نظام امنیتی در منطقه با حضور همه کشورهای حوزه خلیج فارس تأکید کرد. (اینجا بخوانید)

 

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین با شخصیت‌های برجسته اهل تسنن و برخی از سران عشایر عراق دیدار و به گفت‌وگو پرداخت.

 

وی قرار است فردا (سه‌شنبه)‌ نیز با سفر به منطقه کردستان عراق با مقامات این منطقه دیدار و گفت‌وگو کند.

 

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از این نیز به قطر سفر و با امیر و وزیر خارجه این کشور دیدار و به گفت‌وگو پرداخت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار