پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد
سخنگوی شورای ائتلاف

هیچ عاقلی باور نمی کند انتشار مصاحبه ظریف در رسانه معاند یک گاف ساده باشد

سخنگوی شورای ائتلاف با بیان اینکه بسیار متأسف هستیم که رئیس دستگاه دیپلماسی کشور، با القای یک شبهه افکنی تاریخی، سناریو نویسی می‌کند، گفت: هیچ عاقلی باور نمی‌کند انتشار مصاحبه ظریف در رسانه‌ای معاند یک گاف ساده باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر ابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب درباره فایل صوتی منتشر شده از محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه گفت: بسیار متاسف هستیم که رئیس دستگاه دیپلماسی کشور، با القای یک شبهه افکنی تاریخی، سناریو نویسی میکند. همچنین هیچ عاقلی باور نمیکند انتشار این مصاحبه در رسانه ای معاند یک گاف ساده باشد. 

 

وی پیرامون نحوه انتشار این فایل صوتی نیز افزود: فایل مصاحبه در امنیتی ترین نهاد دولت و زیر نظر امنیتی ترین چهره دولت ضبط شده اما به سادگی به دست خبیث ترین رسانه ضد انقلاب رسیده است. به نظر میرسد دولت گرفتار سرطان تدبیر نیز هست.

 

سخنگوی شورای ائتلاف تصریح کرد: جریان ضد انقلاب خارج نشین و غرب گرای داخلی به دنبال ایجاد دو قطبی بر سر مسائل سیاست خارجی آن هم در آستانه انتخابات پیش رو هستند از این رو شورای ائتلاف با هوشمندی در این دام گرفتار نخواهد شد و از همه فعالان انقلابی در سراسر کشور درخواست می کند که هوشمندانه به دام این دو قطبی نیفتند و موضوع اصلی کشور که معیشت مردم و اقتصاد است را فراموش نکنند. دوقطبی سازی ترفندی ست که دولت روحانی هنوز به آن امیدوار است.

 

رسولی با بیان اینکه فصل پاسخگویی دولت برای همه ناکارآمدی ها، نابسامانی ها و بی عرضگی های دولتمردان فرا رسیده است، گفت: هیچ موضوعی نباید و نمی تواند جای این موضوع را در فضای رسانه ای کشور بگیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر