قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

ادعای ممانعت پارلمان در رفع تحریم خلاف واقع است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار نظر روحانی مبنی بر اینکه بروکراسی پارلمانی مانع رفع تحریم‌ها شده است را خلاف واقع و در ادامه گزارش هایی دانست که دولت در سال های اخیر بدون توجه به واقعیات به مردم داده است .
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 26
کد خبر: ۹۳۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ابراهیم عزیزی نماینده مردم شیراز و نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهارنظر اخیر روحانی مبنی بر اینکه بروکراسی پارلمانی مانع رفع تحریم ها شده است، گفت: این مسئله خلاف واقع است و مانند گذشته که بسیاری گزارش های غلط و اطلاعات غلط به مردم داده شد در این مورد نیز بدون هیچگونه تحلیلی اطلاعات خلاف واقع به مردم داده می شود.

این نماینده مجلس یادآور شد: همچنانکه دولت و شخص آقای روحانی در طول این سال ها با نادیده گرفتن واقعیت درون ایران بیشتر با نظام سلطه همراهی کرده است این بار نیز می بینیم که چون پاسخ قانع کننده ای به مردم ندارند فرار به جلو می کنند.

نماینده مردم شیراز تاکید کرد:دولت بر اساس وعده هایی که داده و مذاکراتی که انجام داده باید پاسخگوی مردم باشد و حالا چون در پایان هشت سال عمر خود کارنامه ای خالی دارد می‌خواهد به دور از واقع بینی مقصر را نهاد دیگری جلوه دهد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: الان زمانی است که دولت روحانی باید بگوید در هشت سال گذشته چه کرده است اما دستانش خالی است و لذا آنچه مطرح شده از سوی رئیس‌جمهور تحلیل مبتنی بر واقعیت نیست بلکه نوعی فرافکنی و فرار به جلو تلقی می شود.

عزیزی همچنین با اشاره به تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: این قانون برای حفظ عزت و عظمت ملت ایران تصویب شد و می توانست در صورت اجرای درست به نفع ملت ایران استفاده شود.

وی اضافه کرد: این قانون در صورت اجرای صحیح منافع ملی کشور را تامین می‌کرد اما متاسفانه مجری قانون مجموعه دولت و وزارت امور خارجه بود که نتوانست در مقام اجرا به‌درستی آنرا اعمال کند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: متاسفانه اصرار آقای روحانی از ابتدا به حرکت بر خلاف این قانون بوده و همچنان بر عدم اجرای آن اصرار دارد.

این نماینده مجلس همچنین با اشاره به عدم ارتباط رئیس جمهور با مجلس در یک سال گذشته گفت: اگر واقعاً رئیس‌جمهور معتقد به مانع تراشی مجلس بوده چرا هیچ گاه در یک سال گذشته تقاضایی از مجلس نداشته است.

وی ادامه داد: حتی بعد از آنکه مجلس با تصویب قانون اقدام راهبردی سعی کرد تا دست دولت را در مذاکرات برتر کند اما همچنان مانع اجرای درست قانون اقدام راهبردی بوده و همچنان جریانی که دل در گرو غرب داشتند به دنبال باج دهی بودند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار