«کاملا هریس» مدعی نقش کلیدی خود در خروج نیروها از افغانستان شد-راهبرد معاصر
نتایج انتخابات ایالت فلوریدا امشب اعلام می‌شود نتانیاهو، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرد نخستین نتایج انتخابات مجلس سنای آمریکا اعلام شد | جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها صاحب چند کرسی شدند؟ + عکس این ۷ شهرستان در آمریکا نقش مهمی در نتایج انتخابات دارند ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ برنامه‌هایش را در صورت شکست اعلام کرد | آشوب بزرگ در آمریکا در راه است؟ کمپین ترامپ: مشارکت در پنسیلوانیا تاریخی است ساعت پایان رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا + عکس ستاد هریس: اوضاع رأی‌گیری امیدوارکننده است تاکنون ۸۲ میلیون نفر در رأی‌گیری زودهنگام در آمریکا شرکت کردند وزیر امور خارجه: به صهیونیست‌ها گفته بودیم که اراده ایران را آزمایش نکنند انفجار در فاصله چند کیلومتری خانه نتانیاهو عراقچی وارد اسلام‌آباد شد نظرسنجی بی‌بی‌سی: هریس ۴درصد از ترامپ پیش است مالزی: قطعنامه‌ای برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل تدوین می‌کنیم

«کاملا هریس» مدعی نقش کلیدی خود در خروج نیروها از افغانستان شد

معاون رئیس جمهور ایالات متحده در مصاحبه ای با شبکه سی ان ان مدعی شد که در روند تصمیم گیری «جو بایدن» برای خروج نیروهای نظامی آمریکا از خاک افغانستان نقشی کلیدی ایفا کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده روز چهاردهم آوریل سال جاری طرح‌هایی را برای پایان دادن به جنگ ۲۰ ساله در افغانستان و خروج نیروهای نظامی آمریکا از خاک این کشور اعلام کرد؛ هرچند که طبق طرح پیشنهادی او ضرب‌الاجل تعیین شده برای خروج کامل نیروها از یکم ماه مه- تاریخ پیشنهادی دونالد ترامپ- به یازدهم سپتامبر سال جاری تغییر یافت.

 

از به تعویق افتادن تاریخ خروج نیروها که بگذریم، نوبت به «کاملا هریس» معاون جو بایدن می‌رسد که در مصاحبه‌ای با شبکه سی ان ان مدعی شد که پیش از تصمیم‌گیری نهایی بایدن در مورد خروج نیروها از افغانستان، وی «آخرین فرد حاضر در اتاق» بود که رئیس جمهور برای مشورت و رایزنی با او صحبت کرد.

 

هریس همچنین در اظهاراتی جداگانه تأکید کرده که دلیل این اقدام بایدن توجه ویژه او به تجربیات کاملاً متفاوت هریس بود؛ هرچند که به گفته این مقام کاخ سفید، در نهایت این رئیس جمهور ایالات متحده بود که «تصمیم نهایی» را گرفت.

 

هریس با ادعای اینکه بایدن عموماً تصمیمات خود را بر مبنای عقاید راسخ درونی خود می‌گیرد، مدعی شد که بایدن در زمان تصمیم‌گیری کاملاً به این موضوع که آیا تصمیماتش به لحاظ سیاسی مورد پسند بوده یا شخصاً به نفع او باشند، بی توجه است.

 

این در حالی است که سناتور لیندسی گراهام ادعا می‌کند که تصمیم برای خروج نیروهای آمریکا از خاک افغانستان راه را برای یک حمله تروریستی دیگر به ایالات متحده مشابه حمله یازدهم سپتامبر فراهم می‌کند. سرویسهای جاسوسی ایالات متحده نیز به سهم خود به کنگره هشدار داده‌اند که توانایی آنان برای اجرای عملیات در افغانستان ممکن است پس از خروج نیروها به طور چشمگیری کاهش یابد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار