«کاملا هریس» مدعی نقش کلیدی خود در خروج نیروها از افغانستان شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

«کاملا هریس» مدعی نقش کلیدی خود در خروج نیروها از افغانستان شد

معاون رئیس جمهور ایالات متحده در مصاحبه ای با شبکه سی ان ان مدعی شد که در روند تصمیم گیری «جو بایدن» برای خروج نیروهای نظامی آمریکا از خاک افغانستان نقشی کلیدی ایفا کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده روز چهاردهم آوریل سال جاری طرح‌هایی را برای پایان دادن به جنگ ۲۰ ساله در افغانستان و خروج نیروهای نظامی آمریکا از خاک این کشور اعلام کرد؛ هرچند که طبق طرح پیشنهادی او ضرب‌الاجل تعیین شده برای خروج کامل نیروها از یکم ماه مه- تاریخ پیشنهادی دونالد ترامپ- به یازدهم سپتامبر سال جاری تغییر یافت.

 

از به تعویق افتادن تاریخ خروج نیروها که بگذریم، نوبت به «کاملا هریس» معاون جو بایدن می‌رسد که در مصاحبه‌ای با شبکه سی ان ان مدعی شد که پیش از تصمیم‌گیری نهایی بایدن در مورد خروج نیروها از افغانستان، وی «آخرین فرد حاضر در اتاق» بود که رئیس جمهور برای مشورت و رایزنی با او صحبت کرد.

 

هریس همچنین در اظهاراتی جداگانه تأکید کرده که دلیل این اقدام بایدن توجه ویژه او به تجربیات کاملاً متفاوت هریس بود؛ هرچند که به گفته این مقام کاخ سفید، در نهایت این رئیس جمهور ایالات متحده بود که «تصمیم نهایی» را گرفت.

 

هریس با ادعای اینکه بایدن عموماً تصمیمات خود را بر مبنای عقاید راسخ درونی خود می‌گیرد، مدعی شد که بایدن در زمان تصمیم‌گیری کاملاً به این موضوع که آیا تصمیماتش به لحاظ سیاسی مورد پسند بوده یا شخصاً به نفع او باشند، بی توجه است.

 

این در حالی است که سناتور لیندسی گراهام ادعا می‌کند که تصمیم برای خروج نیروهای آمریکا از خاک افغانستان راه را برای یک حمله تروریستی دیگر به ایالات متحده مشابه حمله یازدهم سپتامبر فراهم می‌کند. سرویسهای جاسوسی ایالات متحده نیز به سهم خود به کنگره هشدار داده‌اند که توانایی آنان برای اجرای عملیات در افغانستان ممکن است پس از خروج نیروها به طور چشمگیری کاهش یابد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار