پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

«کاملا هریس» مدعی نقش کلیدی خود در خروج نیروها از افغانستان شد

«کاملا هریس» مدعی نقش کلیدی خود در خروج نیروها از افغانستان شد معاون رئیس جمهور ایالات متحده در مصاحبه ای با شبکه سی ان ان مدعی شد که در روند تصمیم گیری «جو بایدن» برای خروج نیروهای نظامی آمریکا از خاک افغانستان نقشی کلیدی ایفا کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده روز چهاردهم آوریل سال جاری طرح‌هایی را برای پایان دادن به جنگ ۲۰ ساله در افغانستان و خروج نیروهای نظامی آمریکا از خاک این کشور اعلام کرد؛ هرچند که طبق طرح پیشنهادی او ضرب‌الاجل تعیین شده برای خروج کامل نیروها از یکم ماه مه- تاریخ پیشنهادی دونالد ترامپ- به یازدهم سپتامبر سال جاری تغییر یافت.

 

از به تعویق افتادن تاریخ خروج نیروها که بگذریم، نوبت به «کاملا هریس» معاون جو بایدن می‌رسد که در مصاحبه‌ای با شبکه سی ان ان مدعی شد که پیش از تصمیم‌گیری نهایی بایدن در مورد خروج نیروها از افغانستان، وی «آخرین فرد حاضر در اتاق» بود که رئیس جمهور برای مشورت و رایزنی با او صحبت کرد.

 

هریس همچنین در اظهاراتی جداگانه تأکید کرده که دلیل این اقدام بایدن توجه ویژه او به تجربیات کاملاً متفاوت هریس بود؛ هرچند که به گفته این مقام کاخ سفید، در نهایت این رئیس جمهور ایالات متحده بود که «تصمیم نهایی» را گرفت.

 

هریس با ادعای اینکه بایدن عموماً تصمیمات خود را بر مبنای عقاید راسخ درونی خود می‌گیرد، مدعی شد که بایدن در زمان تصمیم‌گیری کاملاً به این موضوع که آیا تصمیماتش به لحاظ سیاسی مورد پسند بوده یا شخصاً به نفع او باشند، بی توجه است.

 

این در حالی است که سناتور لیندسی گراهام ادعا می‌کند که تصمیم برای خروج نیروهای آمریکا از خاک افغانستان راه را برای یک حمله تروریستی دیگر به ایالات متحده مشابه حمله یازدهم سپتامبر فراهم می‌کند. سرویسهای جاسوسی ایالات متحده نیز به سهم خود به کنگره هشدار داده‌اند که توانایی آنان برای اجرای عملیات در افغانستان ممکن است پس از خروج نیروها به طور چشمگیری کاهش یابد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار