چین: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران غیرسازنده است عراقچی: سه کشور اروپایی از روندهای دیپلماتیک آتی کنار گذاشته خواهند شد گفت‌وگوی عراقچی و همتای کره‌ای در سازمان ملل اسلوونی برای نتانیاهو ممنوعیت سفر اعمال کرد حمله رژیم صهیونیستی به پایتخت یمن بقائی: ادعای آمریکا درباره تمایل به دیپلماسی چیزی جز فریب و تناقض آشکار نیست دیدار عراقچی و وزیر خارجه فرانسه در سازمان ملل جزئیات دیدار اردوغان و ترامپ واکنش حماس به سخنان ابومازن علیه مردم و مقاومت فلسطین وزارت خارجه آمریکا: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم انصارالله یمن: کل جهان متوجه نقش ایران در دفاع از مظلومان شده‌اند بیانیه وزارت خارجه روسیه درباره گفت‌وگوی لاوروف و روبیو غریب آبادی: با سفرای چین و روسیه در مورد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت بحث کردیم/ درباره اقدام هماهنگ علیه تلاش‌های اروپا برای بازگرداندن تحریم‌ها، توافق شد پزشکیان در دیدار با مکرون: آماده‌ایم که در چارچوبی قابل قبول، با طرف‌های اروپایی در بحث هسته‌ای گفت‌و‌گو کنیم دیدار پزشکیان و نخست‌وزیر نروژ

باراک اوباما:ایالات متحده دچار گسست شده است

رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با اشاره به این موضوع که هرکدام از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به بیش از 70 میلیون رای دست یافته‌اند گفت این موضوع نشان میدهد که کشور به شدت گسسته شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 15
کد خبر: ۶۶۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا روز یکشنبه گفت که عدم به چالش کشیدن ادعاهای بی‌اساس «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره تقلب گسترده در انتخابات توسط بسیاری از جمهوری‌خواهان «ناامید کننده» است.

وی که با شبکه خبری «سی‌بی‌اس» مصاحبه می‌کرد، افزود: «ما فراتر از قوانین نیستیم. ما برتر از قانون نیستیم. این جوهره دموکراسی ماست.»

اوباما با اشاره به این موضوع که ادعاهای ترامپ درباره تقلب هیچگونه سناریوی واقعی و اساس قانونی نداشته، گفت: «بایدن رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود و "کاملا هریس" نیز معاون رئیس جمهور بعدی است.»

رئیس جمهور سابق آمریکا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «دستیابی هر کدام از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به بیش از 70 میلیون رای نشان دهنده آن است که کشور به شدت گسسته شده است.»

علی‌رغم ارزیابی رسانه‌های آمریکایی مبنی بر پیروزی بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری، به دلیل مخالفت ترامپ با پذیرش شکست و تأکید وی به شکایت به مراجع حقوقی به‌خاطر «تقلب گسترده در انتخابات»، اداره خدمات عمومی این کشور هنوز پیروزی بایدن را به رسمیت نشناخته است.

با توجه به عدم پذیرش شکست از جانب نامزد جمهوری‌خواهان و در جریان بودن برخی اقدامات حقوقی، بایدن زمانی می‌تواند خود را پیروز قطعی انتخابات بداند که توسط مجمع گزینندگان به عنوان رئیس‌جمهور تعیین شود و یا ترامپ رسما شکست را بپذیرد.

با این حال تا کنون تلاش کارزار ترامپ برای اثبات تقلب در دادگاه‌های آمریکا راه به جایی نبرده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار