کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

وال استریت ژورنال: ایران در حال محک زدن دولت بایدن است

یک روزنامه آمریکایی گزارش کرد که در یکصد روز دوم ریاست‌جمهوری «جو بایدن»، جمهوری اسلامی ایران سیاست خارجی بایدن و نوع عملکرد وی را محک می‌زند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی با اشاره به نزدیک شدن پایان ۱۰۰ روز اول ریاست‌جمهوری «جو بایدن» گزارش کرد، علی‌رغم آنکه ۱۰۰ روز اول ریاست‌جمهوری بایدن تا حد زیادی به مبارزه با بیماری کرونا و بهبود وضعیت اقتصاد داخلی آمریکا گذشت، ۱۰۰ روز دوم ریاست‌جمهوری بایدن، سیاست خارجی وی محک زده می‌شود.

 

در مقدمه این گزارش نوشته شده است، چین، روسیه، ایران، کره شمالی و طالبان در افغانستان همگی قصد محک زدن بایدن را دارند.

 

در بخشی از این گزارش که مربوط به ایران می‌شود، نویسنده تأکید می‌کند که با افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ایران، مذاکرات در خصوص احیای برجام، اهمیت پیدا می‌کند.

 

طبق گزارش وال استریت ژورال، در یکصد روز دوم ریاست‌جمهوری بایدن، جهان به دنبال محک زدن رهبران جدید آمریکا هستند.

 

این گزارش سپس توضیح داد که رقبای آمریکا ظاهراً در حال حاضر در جستجوی محدودیت‌های رئیس‌جمهور جدید آمریکا و همچنین سیاست خارجی بایدن هستند.

 

بایدن از زمان روی کار آمدن به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا، علی‌رغم آن که وعده بازگشت به برجام را مطرح کرد اما مقام‌های دولت وی از همان ابتدا، شروع به شرط‌گذاری کردند و علی‌رغم آن که ایالات متحده ناقض برجام بود، دولت بایدن تأکید کرده است که در صورت بازگشت ایران به تعهداتش ذیل برجام، به این توافق هسته‌ای بازمی‌گردد.

 

با این حال مقام‌های ایران نیز تأکید کرده‌اند که واشنگتن قبل از بازگشت به برجام باید تمامی تحریم‌های ایران را لغو کند.

 

بتازگی، «برت مک گورک» نماینده ویژه سابق آمریکا در ائتلاف آمریکایی ضد داعش و هماهنگ‌کننده امور غرب آسیا و شمال آفریقا در کاخ سفید در جمع رهبران یهودی آمریکا با تکرار مواضع دولت بایدن در قبال جمهوری اسلامی تأکید کرد تا زمانی‌که ایران به تعهداتش ذیل برجام بازنگردد، تحریم‌ها برجای خود باقی خواهد ماند.

 

دور جدیدی از نشست کمیسیون مشترک برجام امروز (سه شنبه) در وین در محل نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود و هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ و نماینده اتحادیه اروپا با یکدیگر دیدار خواهند کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر