عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟ لاوروف: ایران هرگز برجام را نقض نکرد خنثی‌سازی تهدید تروریستی در کالیفرنیا/ بازداشت ۴ عضو گروه ضد دولتی در لس‌آنجلس جزئیات دیدار غریب‌آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در ریاض گروسی: روسیه می‌تواند به حل مسئله هسته‌ای ایران کمک کند بلومبرگ: زلنسکی درخواست خروج نیرو‌های اوکراینی از دونباس را رد کرد عراقچی برای دیدار با مقام‌های بلاروس وارد مینسک شد وزارت کشور سوریه: مبارزه با داعش اولویت ما است امضای بزرگ‌ترین قانون بودجه در تاریخ الجزایر نخست‌وزیر استرالیا: با یهودستیزی مقابله می‌کنیم

آنگلا مرکل نیز در پی خرید واکسن روسی کرونا است

صدر اعظم آلمان در جمع سران ایالتی به احتمال خرید واکسن روسی کرونا برای واکسیناسیون مردم آلمان اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان دوشنبه گفت، آلمان در خرید احتمالی واکسن ویروس کرونای «اسپوتنیک وی» ساخت روسیه به طور مستقل عمل می‌کند و حجم سفارشات به سرعت ثبت آن در اتحادیه اروپا بستگی دارد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» مرکل پس از جلسه با سران ایالت‌های آلمان در این باره گفت: «ما در مورد این موضوع که با خرید واکسن اسپوتنیک وی چگونه اوضاع پیش می رود، بحث کردیم. در اروپا هیچ نظمی و ترتیبی در این خصوص وجود ندارد و این به این معناست که آلمان این کار را به طور مستقل انجام می‌دهد. سئوال مهم این است که آیا هنگام ثبت در سازمان دارویی اروپا، از آن‌ها استفاده خواهیم کرد یا خیر؟ »

 

به گفته وی، اگر ثبت نام خیلی زود انجام شود، خرید منطقی واکسن اسپوتنیک منطقی خواهد بود.

 

در ماه فوریه مجله پزشکی «لانست» نوشت که بر اساس بررسی‌های انجام شده اثر بخشی واکسن اسوتنیک وی علیه کرونا ۹۱.۶ درصد است. این واکسن در ۶۰ کشور جهان با جمعیت حدود ۳ میلیارد نفر تایید شده است.

 

ووازت بهداشت ترکیه نیز دوشنبه از قرارداد با روسیه برای ایجاد خط تولید واکسن اسپوتنیک وی دراین کشور خبر داد.

 

صدراعظم آلمان اخیرا از شهروندان این کشور خواسته که محدودیت‌های تعیین شده ایام کرونا را با شدت هرچه بیشتر رعایت کنند. مقررات محدودیت کننده سراسری از نیمه شب شنبه اجرا و منجر به ایجاد ساعت ممنوعیت تردد از ساعت ۱۰ شب تا ۵ صبح و برخی محدودیت‌های بیشتر بیشتر شده است.

 

صدر اعظم آلمان در سخنرانی هفتگی خود در روز شنبه تصدیق کرد که قوانین جدید «سخت»، اما این قوانین برای جلوگیری از شیوع ویروس در کشور لازم است. وی با استناد به کشورهای دیگر مانند پرتغال و ایرلند که شاهد کاهش شدید ابتلا و رعایت محدودیت‌ها بودند، از محدودیت های جدید آلمان دفاع کرد./ فارس

 

ارسال نظر