ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

آنگلا مرکل نیز در پی خرید واکسن روسی کرونا است

آنگلا مرکل نیز در پی خرید واکسن روسی کرونا است صدر اعظم آلمان در جمع سران ایالتی به احتمال خرید واکسن روسی کرونا برای واکسیناسیون مردم آلمان اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان دوشنبه گفت، آلمان در خرید احتمالی واکسن ویروس کرونای «اسپوتنیک وی» ساخت روسیه به طور مستقل عمل می‌کند و حجم سفارشات به سرعت ثبت آن در اتحادیه اروپا بستگی دارد.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» مرکل پس از جلسه با سران ایالت‌های آلمان در این باره گفت: «ما در مورد این موضوع که با خرید واکسن اسپوتنیک وی چگونه اوضاع پیش می رود، بحث کردیم. در اروپا هیچ نظمی و ترتیبی در این خصوص وجود ندارد و این به این معناست که آلمان این کار را به طور مستقل انجام می‌دهد. سئوال مهم این است که آیا هنگام ثبت در سازمان دارویی اروپا، از آن‌ها استفاده خواهیم کرد یا خیر؟ »

 

به گفته وی، اگر ثبت نام خیلی زود انجام شود، خرید منطقی واکسن اسپوتنیک منطقی خواهد بود.

 

در ماه فوریه مجله پزشکی «لانست» نوشت که بر اساس بررسی‌های انجام شده اثر بخشی واکسن اسوتنیک وی علیه کرونا ۹۱.۶ درصد است. این واکسن در ۶۰ کشور جهان با جمعیت حدود ۳ میلیارد نفر تایید شده است.

 

ووازت بهداشت ترکیه نیز دوشنبه از قرارداد با روسیه برای ایجاد خط تولید واکسن اسپوتنیک وی دراین کشور خبر داد.

 

صدراعظم آلمان اخیرا از شهروندان این کشور خواسته که محدودیت‌های تعیین شده ایام کرونا را با شدت هرچه بیشتر رعایت کنند. مقررات محدودیت کننده سراسری از نیمه شب شنبه اجرا و منجر به ایجاد ساعت ممنوعیت تردد از ساعت ۱۰ شب تا ۵ صبح و برخی محدودیت‌های بیشتر بیشتر شده است.

 

صدر اعظم آلمان در سخنرانی هفتگی خود در روز شنبه تصدیق کرد که قوانین جدید «سخت»، اما این قوانین برای جلوگیری از شیوع ویروس در کشور لازم است. وی با استناد به کشورهای دیگر مانند پرتغال و ایرلند که شاهد کاهش شدید ابتلا و رعایت محدودیت‌ها بودند، از محدودیت های جدید آلمان دفاع کرد./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار