بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

افزایش تعداد فروشنده‌ها در بازار ارز

قیمت ارز که از روزهای قبل وارد مسیر نزولی شده صبح امروز در بازار متشکل و صرافی‌های بانکی با افزایش همراه شد؛ صراف‌ها معتقدند این اقدام موجب شد تا جلوی ریزش بیشتر قیمت ارز گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  سیر نزولی قیمت‌ها در بازار ارز از هفته‌های گذشته آغاز شده و درحالی همچنان ادامه دارد که باردیگر چشم بازاری‌ها به مذاکرات دوخته شده و هر خبری از مذاکرات بیرون بیاید مستقیماً در این بازار اثر می گذارد.

 

خوش‌بینی‌ها به دور جدید مذاکرات هسته ای موجب شده تا بازار طلا و ارز شاهد ریزش قیمت‌ها باشند؛ جو روانی حاکم در بازار موجب شد تا قیمت دلار توان مقاومت در کانال 24 هزار تومان را از دست بدهد،دلار چند روزی است که در کانال 23 هزار تومان درجا می زند.

 

تغییر کانال در بازار سکه نیز تا حدودی مشاهده می شود؛ دیروز برای ساعتی قیمت سکه از کانال 10 میلیون تومان به 9 میلیون تومان بازگشت ولی خیلی روی این کانال دوام نیاورد و بازهم به کانال 10 میلیونی برگشت.

گفت‌وگوی خبرنگار تسنیم با تعدادی از صراف‌های خیابان فردوسی بیانگر آن است که باوجود تعطیلی بازار به دلیل محدودیت‌های کرونایی ولی بازهم با کاهش قیمت‌ها، بر تعداد فروشنده ها در بازار افزوده شده و خریداری برای ارز در روزهای اخیر وجود نداشته است.

 

صراف‌ها می گویند: بازار شُل است و تا مشخص شدن تکلیف مذاکرات احتمالاً همین روند را طی خواهد کرد البته اگر صرافی‌های بانکی و بازار متشکل اجازه دهند!

 

گلایه اصلی صراف‌ها از قیمت‌هایی است که همزمان با روزهای ریزشی بازار از سوی صرافی‌های بانکی و بازار متشکل اعلام می شود؛ آنها می گویند امروز قیمت دلار می توانست با توجه به اخبار موجود و جو روانی حاکم در بازار 23 هزار تومان شود ولی قیمت هایی که در آغاز معاملات از سوی بازار متشکل اعلام شد،‌ مانع ریزش بیشتر قیمت‌ها شد؛ دلار هم اکنون بین 23 هزار و 600 تومان تا 23 هزار و 700 تومان در نوسان است.

 

قیمت دلار عمده در بازار متشکل ارزی صبح سه‌شنبه ابتدا 23 هزار و 172 تومان ثبت شد و در نیمه روز به 23 هزار و 99 تومان رسید. قیمت دلار خرده فروشی (سنا) نیز در صبح روز 23 هزار و 403 تومان اعلام شد و در نیمه روز 23 هزار و 330 تومان ثبت شد.

 

قیمت یورو در بازار متشکل امروز ابتدا 27 هزار و 700 تومان ثبت شد سپس در نیمه روز با افزایش 91 تومانی به قیمت 27 هزار و 791 تومان رسید. قیمت یورو سنا نیز ابتدا 27 هزار و 977 تومان اعلام شد و در نیمه روز 28 هزار و 69 تومان ثبت شد.

 

صراف‌ها و فعالان بازار تأکید دارند: در روزهایی که بازار ریزشی است، چشم‌ها به قیمت‌هایی دوخته می شود که از بازار متشکل و صرافی های بانکی بیرون می آید، و اگر این قیمت‌ها برخلاف جهت بازار در ساعات پایانی روز قبل باشد،‌ به بازار سیگنال داده می شود./ تسنیم

ارسال نظر