بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

آمار جهانی کرونا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

همزمان با صعودی شدن نمودار ابتلای جهانی به ویروس کرونا در پی گسترش سویه‌های جهش‌یافته آن، شمار کل مبتلایان این بیماری نیز از ۱۵۰ میلیون نفر عبور کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 29
کد خبر: ۸۵۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛   آمار وبگاه «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد تعداد کسانی که در کشورهای مختلف، به ویروس «کووید۱۹» مبتلا شده‌اند بامداد پنجشنبه از ۱۵۰ میلیون نفر فراتر رفته است.

 

بر این اساس تا لحظه نگارش این خبر ۱۵۰,۰۴۱,۹۳۰ نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند و ۳,۱۵۸,۴۲۳  نفر نیز بر اثر آن جان خود را از دست داده‌اند.

 

در مقابل اما ۱۲۷,۵۶۰,۷۲۲ نفر از بند این بیماری رهایی پیدا کرده و سلامت خود را به دست آورده‌اند.

 

افزایش مبتلایان جهانی کرونا به بیش از ۱۵۰ میلیون نفر در حالی است که به دلیل گسترش سویه‌های جهش‌یافته ویروس کرونا از جمله کرونای انگلیسی، برزیلی، آفریقای جنوبی و هندی در قاره‌های مختلف، رنگ کشورهای زیادی قرمز شده است.

 

 

در میان کشورهای آلوده به این ویروس، ایالات متحده آمریکا با حدود ۳۳ میلیون نفر، بیشترین شمار مبتلایان در جهان را دارد. این کشور با ۵۸۸ هزار جان‌باخته، در رتبه نخست کشورهای دارای بیشترین موارد فوتی ویروس کرونا ایستاده است. 

 

این در حالی است که طبق گزارش شبکه «سی‌اِن‌اِن»، تعداد فوتی‌های سالانه آمریکا بر اثر موارد مختلف (سوانح رانندگی، بیماری، خودکشی و غیره) از رقم دویست‌وپنجاه هزار نفر کمتر است.

 

بررسی‌های آماری نشان می‌دهد که آمریکا ۲۱.۹۸ درصد از کل مبتلایان به این بیماری را در خود جای داده است. بعد از آن، هند با حدود ۱۲.۲۴ درصد از کل مبتلایان جهان یعنی تقریبا هجده میلیون و سیصد هزار نفر در رتبه دوم قرار دارد. بعد از آنها، برزیل با چهارده میلیون و چهارصد هزار مبتلا یعنی ۹.۶۳ درصد کل بیماران قرار گرفته است.

 

 

در این میان قاره آمریکای شمالی و مرکزی حدود سی‌وهشت میلیون و صد هزار مبتلا و تقریبا ۸۵۸ هزار فوتی، و قاره اروپا با چهل‌وچهار میلیون و سیصد هزار مورد ابتلا و یک میلیون و هفت هزار جان‌باخته را از این آمار به خود اختصاص داده‌اند.

حتی با وجود ارائه واکسن کرونا برای آمریکایی‌ها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها در برخی از نقاط این کشور شده است.

از سوی دیگر، دکتر «اسماعیل بالیک» رئیس دپارتمان بیماری‌های عفونی در دانشگاه آنکارا هشدار داده به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا در ترکیه، احتمال وقوع جهش و ظهور نوع جدیدی از این ویروس مختص این کشور وجود دارد. (جزئیات بیشتر)

 

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار